Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Loverboys actief op Walcheren

Toegevoegd: 01-03-2012, 15.14 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op Walcheren zijn momenteel loverboys actief. Het Scheldemondcollege heeft daar onlangs een waarschuwing over uitgegeven. De politie heeft voor zover bekend nog niemand kunnen aanhouden.
 
De loverboys zouden met name actief zijn in Vlissingen en Oost-Souburg. Nadat ze hun slachtoffers via sociale media hebben benaderd, worden ze vaak seksueel misbruikt. De loverboys die nu actief zijn, zouden dat onder meer doen bij garageboxen.
 
Tot nu toe zou de politie weinig kunnen doen omdat de betrokken meisjes meestal geen aangifte willen doen. Docenten van het Scheldemondcollege hebben leerlingen recentelijk opgeroepen om hulp te zoeken als ze met een loverboy in aanraking zijn gekomen.
 
De politie kon vandaag geen nadere informatie verstrekken over de zaak. Het is zodoende niet geheel duidelijk of de mannen die er loverboypraktijken op na houden al zijn opgespoord en of zij kunnen worden vervolgd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Parental advisory (2-3-2012 om 18:13)
Bij internet gebruik is ouderlijk toezicht ook noodzakelijk, maar de sociale media, als je daar niet aan meedoet ben je een aso. en ja, op de sociale media vind je iedereen in de sociale groep "het internet". bij uitstek het domein van criminelen, pedofielen en kinderlokkende loverboy's.
Willem (2-3-2012 om 12:49)
Anoniem: de politie WEEET wat er gebeurt. preventief oppakken en toezien op hun gedrag voorkomt heel veel ellende. die meiden worden ZO bang gemaakt en onder druk gezet dat ze geen aangifte durven doen, en dat WEET dat tuig. als ik wist wie dat heeft geflikt bij mijn dochter is hij voor mij.
Anoniem (2-3-2012 om 11:11)
@ Willem het spijt me heel erg om dit te horen van je dochter, maar zolang dat die meiden geen aangiften doen hebben die gasten volgens de politie niks verkeerd gedaan...Nederland mag pas ingrijpen als ze werkelijk iets misdaan hebben... omdat de meesten meiden bang zijn, kan dat niet...
CRB (2-3-2012 om 06:48)
Moeder van een verloren dochter, wat vreselijk moet dat zijn voor je! Hopelijk komt er snel een einde aan!! Sommige mensen beseffen echt niet wat ze anderen aandoen....
Willem (2-3-2012 om 05:38)
Daar gaan we weer: politie kan niets doen omdat geen aangifte word gedaan. ze kunnen dat tuig oppakken VOOR er iets gebeurt want dan is het leed al geschiet. ik noem dat preventief ingrijpoen. dat tuig castreren en opsluiten. door hun ben ik mijn dochter kwijtgeraakt: zelfmoord. NL is te slap.
PakEmBijZnStrot (1-3-2012 om 23:14)
Yoo,ik ben in.Als ik een meisje in nood zie of zo een gladjakker iets raars zie doen met een meisje bij mijn garageboxen,komt da wel goed.Tenslotte ben 3x zo oud,1,5maal langer en 3x breder dan die nietsnutters.Blijf met je poten van die onschuldige meisjes af ja!!!
Cookie-instellingen beheren