Weerbericht:
In de kustgebieden enkele buien, vooral in het zuiden en oosten mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval Chinees restaurant Souburg

Toegevoegd: 01-03-2012, 21.34 uur - Update: 01-03-2012, 22.41 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Chinees restaurant Happy Garden aan het Oranjeplein in Oost-Souburg is vanavond overvallen.
 
De overval vond volgens de politie rond 20.30 uur plaats. Een man kwam rond dat tijdstip de zaak binnen en eiste geld. Of hij ook iets heeft buitgemaakt kon de politie vanavond nog niet zeggen.
 
Voor zover bekend was de verdachte alleen en verplaatste hij zich te voet. De politie startte na de overval een zoekactie in de buurt om hem te vinden. Daarbij werd ook een hond ingezet. Dit had helaas echter geen resultaat.
 
Van de man is een summier signalement bekend. Hij had lichte jeans aan en verder droeg hij een zwarte jas. De politie hoopt dat het signalement later nog kan worden aangevuld. Van het personeel van het restaurant wordt vanavond aangifte opgenomen.


Bij de overval raakte niemand gewond.
 
Zie ook:
- Dossier overvallen in Zeeland


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sylvia (2-3-2012 om 11:40)
@ Souburger: Natuurlijk heeft iedereen een kleurtje. Ik heb tenminste nog nooit transparante mensen ontmoet. Ik zag in het andere bericht dat zijn gezicht inderdaad bedekt was.
Sandra (2-3-2012 om 11:29)
Weer een erg duidelijk signalement...zoals altijd. Zo pak je natuurlijk nooit iemand op maar...is dat wel de bedoeling?Lijkt er meer op dat het een melding is, geen opsporingverzoek om dat tuig ook daadwerkelijk zijn straf te geven....
Souburger (2-3-2012 om 11:15)
Syvia, misschien had de dader helemaal geen kleur.....
Robin (2-3-2012 om 10:21)
Zal we weer iemand zijn die vroeger geen step heeft gehad als ze hem pakken flink straffen en op water en brood en met 8 man op en cel van 4x4 denk dat er best mensen zijn van defensie die hun baan kwijtraken die dezen mensen op nieuwe willen vormen win win situatie
Sylvia (2-3-2012 om 09:39)
En zijn gezicht was bedekt zodat de kleur niet te zien was?
Mya (2-3-2012 om 09:18)
Wat een klojo's zijn het toch telkens weer,ze overvallen iemand voor waarschijnlijk een klein bedrag. Maar de mensen die overvallen zijn,zijn er nog maanden zelfs jaren helemaal van slag van. Ik hoop dat ze hem /haar zullen oppakken en nu eens een flinke straf geven.
Cookie-instellingen beheren