Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt zwarte Opel Meriva

Toegevoegd: 02-03-2012, 17.33 uur
Met deze auto werd getankt zonder te betalen.
Met deze auto werd getankt zonder te betalen.
© Foto: Poltie Zeeland
Door: Roland de Jong

GOES - De Zeeuwse politie is op zoek naar een zwarte Opel Meriva in de zogenaamde Cosmo uitvoering. Dit vanwege tanken zonder te betalen.


Met de auto is in februari in de omgeving van Goes twee maal getankt zonder betalen. De auto was toen voorzien van gestolen kentekenplaten, die in Goes van een auto afgehaald waren. De auto heeft een embleemloze gril. Er zit een sportgril in van het merk 'Irmscher', wat heel specifiek is
 
Mensen die weten waar deze auto zich bevindt of die weten wie de eigenaar van deze auto is, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Machiel (4-3-2012 om 07:38)
Weet je wat ze moeten doen slagbomen zetten eerst tanken. binnen betalen en met de kassabon met barcode kun je zo weer weg. Als je niet betaal kun je ook niet weg das toch een idee. zijn ze nou zo dom tegenwoordedig het is een goed alternatief weet zeker dat er veel mensen zijn die het met me eens z
Rob (3-3-2012 om 22:04)
Tja dit ga je krijgen als de brandstofprijzen de pan uit rijzen. Is de overheid debet aan met 66% accijnzen op brandstof.
Jan (3-3-2012 om 13:25)
Cor: dat slaat toch nergens op het kan bij honderden pompen, weet niet goed wat je bedoelt, maar je zal wel iets willen zeggen, maar dit slaat kant nog wal
Cor (3-3-2012 om 11:23)
Tweemaal getankt zonder te betalen. Dat alleen al bij een pomp in Goes. Waar nu nog meer gebeurt.
Dre (3-3-2012 om 08:24)
@olufson Zulke mensen zullen ze met naam en toenaam moeten vermelden op het internet! pasfoto's op het internet plaatsen! als je je benzine niet kan betalen ga dan lekker fietsen! misschien een tip voor de shell koop eens fatsoenlijke beveiligings camera's. blokkerige goedkope camera's !
QuasiMoto (3-3-2012 om 00:36)
Tanken zonder betalen mag niet maar ga liever achter die Erik Staal van Vestia en z'n 3,5 miljoen gemeenschapsgeld aan. Schieten we meer mee op. De grote graaiers zijn het echte probleem op dit moment.
Cookie-instellingen beheren