Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw opgepakt om babbeltrucs

Toegevoegd: 03-03-2012, 12.22 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Vrijdagavond rond 22.00 uur is in Breskens een 29-jarige vrouw uit de gemeente Sluis aangehouden op verdenking van oplichting.
 
De vrouw wordt ervan verdacht middels babbeltrucs bankpassen en sieraden te hebben weggenomen. Na de diefstal werd geld van de rekening van haar slachtoffers afgehaald.


De vrouw deed zich volgens de politie onder meer voor als een medewerkster van een zorginstelling en kwam zo bij de (bejaarde) mensen binnen. Bij de politie zijn twee aangiftes binnengekomen van mensen die door haar gedupeerd zijn. Het gaat om zaken op 30 december 2011 en op 17 januari 2012. Beide voorvallen vonden plaats in Schoondijke.
 
De vrouw is ingesloten.




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Observer (9-3-2012 om 10:02)
Het gaat om een Poolse vrouw, woonachtig in Ghistelkerke te Breskens. Hopelijk pakken ze ook de mededaders van deze laffe misdaden.
Meld misdaad (5-3-2012 om 17:48)
Het is een buitenlandse, ze is licht getint, ziet er goed uit en is goed gekleed en spreekt perfect Nederlands. Mijn moeder is namelijk opgelicht door dit figuur. Maar ze moet een compagnon hebben, want zij houdt de bejaarde aan de praat, terwijl haar compagnon de passen en sieraden steelt.
Andre (4-3-2012 om 17:10)
Dat laffe mens zeer zwaar straffen en als het een buitenlandse is , na de straf de grens over en er nooit meer in.
Mooi zo (4-3-2012 om 01:39)
Mooi werk nu maar hopen dat ze een poos vast blijft zitten. Zodat ze der verstand eens aan het werk kan gaan zetten en zich kan gaan bedenken wat voor impact het zou hebben gehad als het haar ouders waren geweest. misselijkmakend figuur
Dima (3-3-2012 om 19:17)
Hoe diep ben je gezonken om er zulke laffe praktijken op na te houden ! Afschuwelijk ! Hopelijk gaat ze lang genoeg achter de tralies om goed na te kunnen gaan denken waar ze toch eigenlijk mee bezig was ! Hoe zou ze reageren als haar grootouders dit zou overkomen?
Zorgmedewerkster (3-3-2012 om 17:28)
Héhé,eindelijk,het lijkt wel of deze personen ongrijpbaar zijn.Waarschijnlijk zijn ze erg slim, maar o zo gemeen.
Cookie-instellingen beheren