Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Straatroof Geldeloozepad Goes

Toegevoegd: 04-03-2012, 17.21 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Zaterdag is op het Geldeloozepad in Goes een man het slachtoffer geworden van een straatroof.


De 25-jarige man, afkomstig uit Goes, had zijn auto geparkeerd op de parkeerplaats van sportaccommodatie het Schenge en liep tussen 21.50 uur en 21.55 uur richting het clubgebouw van de jeugdsoos toen hij werd bedreigd door een gemaskerde man met een op een steekwapen gelijkend voorwerp. Hij eiste geld van de man.

De 25-jarige gaf de dader een geldbedrag waarna de straatrover zich uit de voeten maakte. De politie maakte kort hierop een zoekslag met bikers, voertuigen en een hondengeleider maar heeft de straatrover die wegvluchtte richting Goes-Noord nog niet kunnen traceren.
 
Volgens de politie is de dader vermoedelijk 1.92 meter of iets langer. De leeftijd van de verdachte is niet bekend. Wel is duidelijk dat deze sportieve lage platte veterschoenen droeg met witte en lichtbruine vlakken. Het ging om een grote schoenmaat.

De dader was gekleed in een donkere broek. Vermoedelijk ging het om jeans. Ook had hij een glimmende lichtblauwe jas tot heuplengte aan. De jas had een witte band aan de onderzijde van ongeveer 10 cm. Het gezicht van de dader was geheel bedekt met een zwarte doek en hij sprak met een buitenlands accent.
 
De politie is op zoek naar getuigen en naar de persoon die op de bijrijderstoel van een rode Peugeot (vermoedelijk 106) zat ten tijde van de straatroof op de parkeerplaats van het Schenge. Getuigen kunnen zich melden bij het politiebureau in Goes of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesje (5-3-2012 om 15:21)
Zo vroeg op de avond durfde ik er altijd nog wel te fietsen, dit voortaan toch maar laten.. Toch een gevaarlijk donker en afgelegen pad, dat is maar weer gebleken.. Waar moet het toch heen met de wereld
Jop (4-3-2012 om 20:12)
Wat is er toch aan de hand in Goes.Kunnen we in het donker de straat niet meer op?!
VdVonck (4-3-2012 om 19:05)
Nu weet ik het zeker.. Het is écht veiliger geworden in Goes! Kan nog steeds niet geloven dat ze zoiets durven te zeggen. Goes moet echt eens op gaan treden tegen dit tuig van buitenaf! Of wachten we af tot de burgers heft in eigen hand nemen?
Cookie-instellingen beheren