Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer overval Chinees restaurant

Toegevoegd: 05-03-2012, 00.14 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Zondagavond is in Middelburg een overval gepleegd. Net als onlangs in Vlissingen en donderdag in Oost-Souburg ging het om een Chinees restaurant.
 
De melding van de overval op restaurant Nan King aan de Varkensmarkt kwam rond 21.5 uur binnen. De meldkamer heeft direct alle politiemensen in de buurt gewaarschuwd. Die zijn meteen in actie gekomen en zijn gaan zoeken naar de verdachte van de overval.
 
Door de melder werd een signalement doorgegeven. Het ging om een man van ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een bruine sweater, een donkere broek en zwarte schoenen. Hij had zijn gezicht bedekt en over zijn huidskleur kan dus niets gezegd worden.
 
Tot nu toe is de politie er nog niet in geslaagd de verdachte te vinden. Bij de overval is niemand gewond geraakt. Er waren op het moment van de overval geen klanten meer in de zaak, wel waren er twee personeelsleden in het restaurant aan het werk. Zij zijn bedreigd met een vuurwapen. De overvaller is vertrokken in onbekende richting. Hij heeft een geldbedrag buitgemaakt. De Technische Recherche van heeft sporenonderzoek gedaan.


Bent u getuige geweest van deze overval, of hebt u iets verdachts gezien dat mogelijk te maken kan hebben met dit misdrijf? Bel dan met 0900-8844. U kunt zich ook persoonlijk melden op het politiebureau bij u in de buurt.
 
Het is ook mogelijk om gegarandeerd anoniem uw tips door te geven bij de Criminele Inlichtingen Eenheid van Politie Zeeland. Belt u dan het volgende nummer: 06-28621551.
 
Zie ook:
- Dossier overvallen in Zeeland
- Overvaller Souburg was gewapend (01-03-2012)
- Overval Chinees restaurant Oost-Souburg (01-03-2012)
- Overval restaurant in Vlissingen (20-02-2012)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Who's next? (5-3-2012 om 15:44)
Ik snap het nie,hoezo huidskleur niet bekend.Had die persoon ook een zonnebril op?Was zyn nek ook bedekt?Had hy handschoenen aan?Met wat voor accent sprak hy?Lekker duidelyk allemaal.Deze gast(en) pak je alleen maar op heterdaad,wat moeilijk word.En waarom hangen er geen camera's in die restaurants?
Thera (5-3-2012 om 13:22)
@Frans, leg je vraag even voor aan de politie als je dat wilt weten.
Sam (5-3-2012 om 11:42)
A helemaal mee eens! Geef eigenaren toestemming zichzelf te verdedigen! Deze lui stappen echt nog wel het verkeerde bedrijf binnen om te overvallen en zijn ze ineens spoorloos verdwenen...
Frans (5-3-2012 om 09:11)
Goh, had deze meneer dan ook handschoenen aan?
A (5-3-2012 om 08:42)
Het zal mij niks verbazen als de overvaller van die Chinese rest. 1 en dezelfde is. Van mij mogen de eigenaren hun eigen zaak verdedigen met een vuurwapen.
Corina Smit (5-3-2012 om 08:07)
Ik was er met mijn zoon een half uur voordat de overval plaatsvond, vind het vreselijk dat het nu overal gebeurt en hoop toch ook echt dat ze de dader pakken, de meneer die er nog zat te eten toen wij eten kwamen halen, heeft die dan niets gezien? Sterkte!
Cookie-instellingen beheren