Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aangekondigde controle Middelburg

Toegevoegd: 05-03-2012, 14.59 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op dinsdag 6 maart zal er in Middelburg gedurende de hele dag door de verkeerspolitie op snelheid gecontroleerd worden.
 
De controles zullen plaatsvinden in diverse straten. Het gaat om straten die allemaal binnen de 30 kilometer zones liggen. De reden voor deze controles is dat de politie regelmatig klachten van mensen in deze gebieden krijgt over de te hoge snelheid op dergelijke wegen.
 
Dit veroorzaakt een gevoel van onveiligheid en het doel van deze controles is die gevoelens van verkeersonveiligheid weg te nemen of te verminderen. Ook worden hiermee de verkeersdeelnemers nog eens extra gewezen op de 30 kilometer zones.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Politie (6-3-2012 om 17:00)
Beste Jvd, de verkeercontroles worden uitgevoerd door de verkeerspolitie en niet door de agenten die je normaal uit straat ziet.
Stephan (6-3-2012 om 10:23)
Jahoor, ga het aankondigen! moet niet gekker worden!, ze moeten eens controlleren als er niets gezegd is, dan zijn er een hoop hun rijbewijs kwijt hier in de 30 km zone! n
M1 (6-3-2012 om 10:17)
Het zijn veelal de eigen wijkbewoners die te hard rijden in 30 km zones.
Frank (6-3-2012 om 09:51)
Volgens mij begrijpen er vrij weinig mensenhet nut. Snap je niet wat voor preventieve werking hier ook vanuit kan gaan? Het is de bedoeling dat je bewust wordt van de maxumim snelheid en je hier aan te houden. Als er een kind omver wordt gereden dan is het ineens de schuld van de handhavers.
J.B (6-3-2012 om 07:40)
Hopelijk pakken ze al die fietsers ,die te hard rijden.Om van de brommobielen ,maar te zwijgen.Met de auto is het een kutstad,vol stoplichten en omwegen.
Corden (5-3-2012 om 20:50)
Tjonge jonge aangekondigd en wel. Zo houd iedereen rekening met zn snelheid (die dag).. En heeft dat hele onderzoek geen fluit opgeleverd, terwijl er tal andere zaken zijn die grotere aandacht vragen van onze blauwe brigade.. Hopelijk heeft elke agent zn eigen "vakgebied"
Cookie-instellingen beheren