Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Beknelling bij frontale botsing

Toegevoegd: 06-03-2012, 15.42 uur - Update: 06-03-2012, 21.57 uur
Door: Roland de Jong
POORTVLIET - Bij een frontale aanrijding in Poortvliet is dinsdagmiddag iemand bekneld komen te zitten. 

Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur op de Postweg. Twee personenauto's kwam met elkaar in botsing. De beide voertuigen belandden op hun zijkant. Een van de auto's kwam vlakbij een boom tot stilstand. De brandweer werd opgeroepen omdat in de auto bij de boom iemand met zijn benen vastzat onder het dashboard. Dit slachtoffer werd rond 15.30 uur bevrijd. De brandweer heeft het dak van de auto moeten knippen. Er werden ook drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.
 
De helikopter kwam ook daadwerkelijk ter plekke. Volgens de politie raakten er drie mensen gewond. In de ene auto zaten een 90-jarige man en een 84-jarige vrouw, beiden uit Tholen. In de andere auto zat een 19-jarige vrouw uit Krabbendijke. De 90-jarige man en de 84-jarige vrouw zijn naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Van de vrouw is inmiddels bekend dat zij een gebroken bovenbeen heeft opgelopen. De 19-jarige vrouw is naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Het letsel van haar en van de 90-jarige man is onbekend.  


De oorzaak van de botsing is niet bekend. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld. Vanwege het ongeluk was de Postweg lange tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ahmed Abdullah (7-3-2012 om 00:09)
@ Piet er is daar al enkele jaren een inhaal verbod vanaf de Paasdijkweg tot aan de verkeerslichten. Met uitzondering van langzaamverkeer. De borden staan gewoon duidelijk langs de weg.
Piet (6-3-2012 om 21:01)
Aan de wrakken te zien was dit een flinke klap. Hopelijk dat de slachtoffers het er (redelijk) goed vanaf brengen. Misschien verstandig om een inhaalverbod vanaf de Paasdijkweg tot aan de verkeerslichten van Tholen in te stellen. Nu is het erg onduidelijk waar, en of je wél in mag halen of niet.
Cookie-instellingen beheren