Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Grote verkeerscontrole op N57

Toegevoegd: 07-03-2012, 16.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vanwege de oefening Wake Up 2012 wordt van woensdag 7 maart om 16.00 tot donderdag 8 maart omstreeks 04.00 uur op de Oosterscheldekering (N57) een grote verkeerscontrole gehouden. Het verkeer kan hiervan enige hinder ondervinden.


De Koninklijke landmacht houdt momenteel een meerdaagse grote multidisciplinaire oefening in Zuid-Nederland. In Zeeland is de oefening een gezamenlijke training van de landmacht met diensten zoals politie, Rijkswaterstaat, GHOR en brandweer. Belangrijkste doel van de oefening is vooral het samenwerken en samen oefenen.

Op woensdag en donderdag wordt op de Oosterscheldekering het proces Bewaken en Beveiligen geoefend. Vanaf 16.00 uur wordt deze taak uitgevoerd door zo'n 30 bewapende politiemensen. In de loop van de avond wordt deze opdracht aan militairen van de landmacht overdragen. Zodra de militairen aanwezig zijn, zijn ook enkele eenheden van de Koninklijke Marechaussee aanwezig.

De controles duren tot ongeveer 04.00 uur. Tijdens deze uren worden aan de noord- en de zuidzijde van de Oosterscheldekering twee verkeerscontrolepunten ingericht. Het verkeer wordt gecontroleerd. Passanten wordt uitdrukkelijk gevraagd of ze hier aan mee willen werkenen zijn vrij dit te weigeren. Geconstateerde overtredingen worden op de normale wijze afgehandeld


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (7-3-2012 om 22:20)
Kom dit ook bij wegmisbruikers
Andre (7-3-2012 om 17:18)
Kan het kabinet niet op dit soort onzin bezuinigen?
Cookie-instellingen beheren