Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewakingsbeelden diefstal Vlissingen

Toegevoegd: 07-03-2012, 16.31 uur
Opsporingsbericht
Opsporingsbericht
© Foto: HVZeeland.nl / Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie hoopt dat het publiceren van de volledige bewakingsbeelden van een diefstal in Vlissingen alsnog kan leiden naar de daders. Eerder werden al foto's verspreid.
 
Op dinsdag 10 januari werd rond kwart over twaalf 's middags in Papegaaienburg in Vlissingen een bejaard echtpaar bestolen. Dat gebeurde nadat het echtpaar de Agrimarkt had bezocht. Bij de kassa werd tijdens het afrekenen hun pincode afgelezen. Hiervan zijn bewakingsbeelden beschikbaar.
 
Van de twee daders is een signalement beschikbaar. Dader één is een man van 25 tot 30 jaar oud. Hij is licht getint en heeft kort zwart haar. De dader heeft een zwarte jas aan met capuchon. De jas heeft ook een bontkraag. Deze man draagt verder een blauwe spijkerbroek.
 
De andere dader is een vrouw van 25 tot 30 jaar oud. Ze heeft een grijze Peruaanse muts met flappen op haar hoofd. Verder draagt ze een witte jas met bontkraag, een beige broek en lichtkleurige Uggs.
 
Kunt u meer vertellen over de man en vrouw die het bejaarde echtpaar hebben bestolen of bent u getuige geweest van dit voorval? Dan kunt u bellen naar 0900-8844. U kunt zich ook melden op het politiebureau in Vlissingen. Blijft u liever anoniem? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Omdat deze zaak is opgelost is de video niet meer beschikbaar.

Zie ook:
- Opsporingsberichten
- Politie verspreidt foto pinpasdieven (15-02-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (24-3-2012 om 11:54)
Ik las net mens mind van januari en daar staan twee meisjes in met dezelfde werkwijze als deze twee maar op de ene foto lijkt deze meisje van de agri erg veel ook met haar jas. deze twee hebben in brabant dezelfde truc uitgehaald. miss komen ze daar vandaan....
Willem (15-3-2012 om 11:58)
Misschien een goed idee om het ook eens de ether in te slingeren via het multiculturele programma: Opsporing Verzocht?
Willy (8-3-2012 om 11:57)
kom op mensen helpt de politie mevr men veel sterktje
Robin (8-3-2012 om 08:56)
Als ze nu eens gewoon gaan werken voor hun centen hoeven ze ook geen andere mensen te trouwmatiseren ! keihard aanpakken!
John (8-3-2012 om 08:20)
Typisch van die lambal-figuren die niks anders te doen hebben dan van onschuldige oude mensen stelen. Ga werken voor je centen ipv tijdens het lanterfanten stelen. Lager dan dit kun je niet gaan. Niet mild, maar snoeihard straffen.
Kees (8-3-2012 om 06:37)
Tsja volgens de Nationale Veiligheidsmonitor zijn we op de goede weg i.v.m criminaliteit, veiligheidsgevoel etc. Dat blijkt uit de cijfers??? Ik lees echter elke dag alleen maar doffe ellende!!!!
Cookie-instellingen beheren