Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 159 km

Vrouw mishandeld door onbekende

Toegevoegd: 07-03-2012, 23.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEERENHOEK - De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen verstrekken over een mishandeling die woensdagmiddag plaatsvond.

Omstreeks 13.30 uur werd aangebeld bij een woning aan de Burg. Dregmansstraat. Toen de bewoonster de deur had geopend, werd zij direct enkele malen door een onbekende man in haar gezicht geslagen.


De vrouw begon te gillen waarop de dader zijn actie staakte en hard wegrende richting de Van Zijlstraat. De man die de klappen uitdeelde is een blanke man van circa 1.75 m lang en een fors postuur. Hij droeg een oranje/bruin gebreide kabelmuts. 

Heeft u meer informatie over deze mishandeling of slaat u aan op het signalement? Bel dan met de politie op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (8-3-2012 om 12:27)
Het wordt alsmaar gekker, ook overdag is het niet meer vertrouwd de deur voor ''vreemden'' open te doen. Sterkte voor de mevrouw die dit is overkomen. Hopelijk wordt deze idioot snel gepakt en gestraft !!
Henk (8-3-2012 om 11:48)
Het is toch erg vreemd in een zo'n rustig dorpje als 's-heerenhoek dat dit gebeurd. Zou er toch niet ergens een reden voor zijn? Niet dat dit het goed praat natuurlijk, maar wordt er niet iets verzwegen?
Kees (8-3-2012 om 06:39)
En wat voelen we ons veilig op straat??!!!
Cookie-instellingen beheren