Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Arrestatie vanwege verkrachting

Toegevoegd: 09-03-2012, 16.46 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft dinsdag een man opgepakt vanwege een verkrachting die half december plaatsvond in Vlissingen.

Op zaterdag 10 december werd rond 06.20 uur in de Bloemenlaan een jonge vrouw verkracht. De vrouw was op de bewuste ochtend onderweg naar haar woning. Ze liep in een brandgang nabij de snackbar aan de Bloemenlaan. Ze werd daar belaagd door een jongere negroïde man. Na de verkrachting ging hij er op zijn fiets vandoor. De vrouw heeft daarna de politie gebeld.


De politie is na langdurig onderzoek een 23-jarige Vlissinger op het spoor gekomen als verdachte. Hij is dus dinsdag aangehouden. De man is voorgeleid en de Rechter Commissaris heeft hem voorlopig twee weken in bewaring gesteld.

Zie ook
- Ernstig zedendelict in Vlissingen (10-12-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (11-3-2012 om 17:04)
Aan de politie ligt het veelal niet. Het zijn de uiterst lage strafjes die de rechter oplegt. Vele rechters straffen alsof ze een klein kind een half uur in de hoek laten staan omdat het stout geweest is. In andere landen kom je hier echt niet mee weg!
NINA (11-3-2012 om 12:26)
Ik vind dat zedenzaken zoiezo harder moeten gestraft worden. of het nou buitenlanders zijn of gewone nederlanders. ieder die zoiets doet moet een goede straf krijgen. het is voor de slachtoffers niet leuk als ze ,ze daarna geconfronteerd worden met de dader weer. maar de rechtsysteem klopt toch niet
Andre (10-3-2012 om 11:00)
Keihard straffen en daarna het land uitzetten en er nooit meer in.
Ben (10-3-2012 om 10:35)
Goed werk van de politie. Als ze nu nog eens zwaardere straffen zouden toepassen waardoor dit soort idioten nooit meer zo iets kunnen doen dan zijn we er
An (9-3-2012 om 23:54)
Tja, geen respect voor vrouwen he! Ik hoop dat ze hem eens als voorbeeld stellen en een flinke straf geven. Het liefst weg uit nederland maar een werkeiland is ook goed...Ik begin Vlissingen aardig te haten. Vanavond wordt er poging tot inbraak ontdekt bij ons, politie komt niet. GEEN TIJD!!
Cookie-instellingen beheren