Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man ernstig gewond na val Ritthem

Toegevoegd: 12-03-2012, 17.04 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - In Ritthem is vanmiddag een ongeveer 60-jarige man ernstig gewond geraakt door een val.

Het slachtoffer was rond 15.45 uur bezig met werkzaamheden bij een woning aan de Zandweg toen hij door onbekende oorzaak van een ladder viel. De ambulancedienst vroeg om de komst van de traumahelikopter.


De helikopter landde op een grasveld in de omgeving. Het slachtoffer werd na stabilisatie per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De aard van zijn letsel is niet bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulpverlener (13-3-2012 om 15:00)
@pier: klinkt een beetje als eigen schuld dikke bult. Niet handig om dat hier zo neer te zetten... Daarnaast: inderdaad lijkt het of hier een steigerverhuurder aan het woord is. Kom op, zo'n hoogte en dan een steiger of een safe lijn..... Je moet wel reeel blijven.
Iwab(ik weet alles beter) (13-3-2012 om 06:48)
@piet moeten, je moet kijken of alles stabiel is,, een ladder kan best,maar het moet wel stabiel zijn. ben je soms een steiger verhuurder?
Pier (12-3-2012 om 17:29)
Het is erg voor de man maar dergelijke werkzaamheden moet je met een steiger doen en niet van af een ladder doe je dat toch dan moet je een safe lijn aandoen. Zodra je hooger staat dan 2 meter geen risico nemen . Veel sterkte P
Cookie-instellingen beheren