Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 225 km

Vlissinger cel in vanwege inbraak

Toegevoegd: 12-03-2012, 19.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 25-jarige Vlissinger is maandag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf maanden en de tenuitvoerlegging van een eerder vonnis van zeven weken cel.


Tegen de Vlissinger was zes maanden cel plus de opgelegde zeven weken cel die hem van een eerder vonnis nog boven het hoofd hingen. De Vlissinger kreeg deze straf vanwege de diefstal van diverse spullen uit een woning in Burgh-Haamstede, eind november vorig jaar.

Van een woning aan de Wilhelminaweg werd een achterdeur geforceerd en het lukte de kompaan van de Vlissinger om binnen een mum van tijd een ravage aan te richten. De Vlissinger stond voornamelijk op de uitkijk.

Toen het tijd werd om te vertrekken liepen ze recht in de armen van de politie en de boze bewoner. De vriend van de Vlissinger wist te ontsnappen.

Zie ook:
- OM wil zes maanden na inbraak (27-02-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren