Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier weken cel voor mestrekken

Toegevoegd: 12-03-2012, 19.27 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 21-jarige man uit Goes is maandag door de Middelburgse rechtbank voor mishandeling van een medebewoner van het AZC in Goes veroordeeld tot een celstraf van vier weken en het betalen van 100 euro schadevergoeding.


Het Openbaar Ministerie (OM) had voor een poging tot het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel een celstraf van vijf maanden geëist. Op 14 oktober ontstond er over het geluidsniveau van de tv ruzie met een medebewoner.

Na een woordenwisseling en wat duw en trekwerk pakte de 21-jarige een mes en haalde dat langs de arm van zijn opponent. Deze liep slechts enkele schrammetjes op, die geen medische zorg behoefden.

Zie ook:
- Celstraf geëist na mestrekken bij ruzie AZC (27-02-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (14-3-2012 om 14:19)
Helemaal mee eens Piet! De multiculti brengt ook met zich mee dat Nederland verruwt. Als je vroeger een probleem had kon je hooguit een klap krijgen. Tegenwoordig moet je al niet te lang kijken of je krijgt een mes in je donder of schieten je zonder pardon neer.
Piet (12-3-2012 om 20:46)
De enige passende straf als je zoiets in een AZC doet is terugkeren naar land van herkomst. Sommige mensen verdienen echt een kans in Nederland, maar zulke mensen kunnen zich daar al niet gedragen, laat staan in de maatschappij.
Cookie-instellingen beheren