Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bejaarde fietser aangereden Goes

Toegevoegd: 12-03-2012, 19.29 uur
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Vanmiddag is een 80-jarige fietser uit Goes op het Stationsplein in die plaats gewond geraakt bij een aanrijding.


De man stak rond 15.00 uur zonder te kijken de weg over bij de Piet Heinstraat en kwam hierbij in botsing met een 25-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal.

De verwondingen van de bejaarde man bleken mee te vallen. Hij liep wat schaafwonden op en is behandeld door het ambulancepersoneel.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zebra roadkill (16-3-2012 om 15:46)
Pff, hoe vaak ik moet wegspringen om niet van mijn sokken gereden te worden op de zebra piet hein en de westsingel ? zo ongeveer 75 % van de tijd dus ! ga maar fietsverlichting controleren voor de "veiligheid" en koop nog maar meer duur natuursteen om het vuilsteegje bij het hoerenhok te bestraten.
Tja (16-3-2012 om 15:32)
Tja, ik zie zoveel mensen die zonder op of om te kijken ook gewoon midden op straat blijven lopen en niet opzij gaan voor ander verkeer dat gewoon voorrang heeft. gewoon, alsof ze nog nooit van verkeersregels hebben gehoord. wie niet horen wil moet maar voelen.
Marco (16-3-2012 om 12:40)
(2) - maar dan hadden de politie, ambulance, rechters, deurwaardes e.a. geen werk meer.
Marco (16-3-2012 om 12:38)
ALLE leeftijden moeten opletten maar ongelukken gebeuren nou eenmaal, we kunnen wel schelden en tieren tegen mekaar alsof dat zou helpen. Er zou gewoon een rotonde moeten komen daar, maar ook op rotondes gebeuren ongelukken, was maar waar dat iedereen zo goed aan de regels hield -
Fietser (16-3-2012 om 09:52)
wij hadden geluk zondag, druk aan de kust en veel auto's geparkeerd, een paar fietsers van links over, niet te zien achter de auto's. Komen zonder te kijken een paar dames achter hun mannen aan. Die ene dame schrok zo dat ze hard in de rem kneep, dat ze bijna omviel
Allemaal (16-3-2012 om 09:05)
Bijna alle oversteekplaatsen op de doorgaande weg door goes zijn erg onoverzichtelijk en erg slecht geplaatst in flauwe bochten of verhogingen waardoor je het zebrapad al niet eens kan zien e.d. maar extra signalering ? nee, goesje vind het vuilstraatje bij het hoerenhok veel belangrijker.
Cookie-instellingen beheren