Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Oplichter zeker twee jaar cel in

Toegevoegd: 12-03-2012, 19.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een celstraf van drie jaar waarvan één jaar voorwaardelijk. Die straf kreeg maandag in Middelburg een 28-jarige Middelburger opgelegd vanwege oplichting en zijn loverboypraktijken.

Tegen de man was een gevangenisstraf van drie jaar geëist. De Middelburger had een foto van zijn 17-jarig nichtje op een sekssite gezet met het verzoek in ruil voor een 'spannende date' 300 euro op de rekening van het in geldnood verkerende meisje te storten.


De date kwam er niet en het geld verdween in de zakken van de Middelburger. Oplichting dus, en dat erkende de Middelburger tijdens de behandeling van de zaak dan ook. Zijn loverboypraktijken met twee minder begaafde vrouwen ontkende hij echter.
 
Volgens de verklaringen van een vrouw die in de jaren 2008 tot 2010 zijn slachtoffer was werd ze met het nodige geweld in het vooruitzicht gedwongen tot prostitutie. Er werden foto's gemaakt, de foto's kwamen op sekssites en dagelijks kwamen er bij haar dagelijks drie tot vier klanten over de vloer. In oktober vorig jaar werd een labiele vrouw uit Kapelle zijn slachtoffer.
 
Er kwam een eind aan zijn vermeende activiteiten, toen de vrouwen een aanklacht tegen hem indienden en hij op 15 november werd aangehouden.
 
Zie ook:

- Man ontkent loverboypraktijken (27-02-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Simon (23-3-2012 om 00:08)
@de veroordeelde Ik mijn huiswerk beter doen, je hebt zelf geschreven in een reactie dat je 5 dagen werkt(16-3 deel 4) Dat zijn toch jouw feiten!!Je spreekt jezelf tegen!!Nu heb je geen uitkering, maar daarvoor wel al ruim 8 jaar!En je hebt altijd een ander voor je laten werken!
De veroordeelde (20-3-2012 om 21:30)
Nog steeds berichten over mijn kinderen en verwijzing naar verkrachting en pedo toe laat terwijl daar geen enkele sprake van is! Loop nog steeds rond en werk nog steeds daar ga ik me nu op concertreren en wat andere denken zal me eens worst wezen zolang ik en de mensen die het moeten weten weet!!
De veroordeelde (20-3-2012 om 21:26)
Ga geen aandacht meer aan jullie schenken @ simon je huiswerk beter doen dan zou je weten dat ik niet 5 maar 4 dagen werk erg jammer weer niet de feiten noemen. controleer de gemeente middelburg heb geen uitkering ook dom voor de rest wacht hb maar af ;-) ik stop met reageren omdag hvzeeland (1)
Simon (19-3-2012 om 21:35)
Ik heb het vonnis gelezen en alles wat er in staat is waar!!Hij is echt niet onschuldig deze man is een grote leugenaar!!En 5 dagen werken per week laat me niet lachen ja nog geen 2 uur per dag!en al jaren van de uitkering leven. Daar werken wij voor mensen voor zulke lamlullen!!
Jeroen (16-3-2012 om 15:37)
De veroordeelde probeert zijn eigen schoon te praten. Voor pedo's en verkrachter's is maar een straf, dat is de doodstraf
Leomon (16-3-2012 om 13:11)
Ik zie de reacties van de veroordeelde als een wanhopige poging onder ze straf uit te komen. het is een oplichter dus wat hij ook zegt hij is niet te vertrouwen
Cookie-instellingen beheren