Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (12) steelt blikje drank

Toegevoegd: 15-03-2012, 11.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Rond 08.45 uur donderdagmorgen is een 12-jarige jongen uit de gemeente Borsele aangehouden voor een gepleegde winkeldiefstal.

De jongen had een blikje Bacardi-cola uit een supermarkt in de Marconistraat in Goes weggenomen, zonder dit af te rekenen. Winkelmedewerkers betrapten hem op de diefstal en door hen is hij ook aangehouden. Even hierna is hij overgedragen aan politieagenten van Politie Zeeland.


Hij is overgebracht naar het politiebureau, zijn ouders zijn in kennis gesteld en hij zal worden doorverwezen naar Bureau HALT.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (19-3-2012 om 16:03)
Dan moeten ze maar een aparte plek maken waar alleen de alcohol staat zodra kind binnen komt wegsturen, al wast een zak chips, het mag niet! En elk ouder verwacht niet dat zijn/haar kind een crimi is (geworden), in Jamin mag je ook niet één snoepje proeven voordat koop, dat vindt ik pas overdreven.
Lot (18-3-2012 om 20:13)
Wat een berichten allemaal. Helaas voor deze jongen, stond de politie al bij de supermarkt voor de deur wegens een andere kwestie. En was hij gewoon stom om dan te gaan stelen met zijn vriendje. Toch knap dat je durft te stelen terwijl je de politie hebt gezien bij binnenkomst.
VdVonck (17-3-2012 om 13:33)
Verbeter de wereld begin bij uzelf, vreemde reactie! U lijkt niet te begrijpen/geloven dat er mensen zijn zonder strafblad of bekendheid bij Politie. Ik ben bang dat dit meer over u zegt dan over de mensen waarvoor uw bericht bestemd is! Als mijn 12-jarige zou stelen geef ik hem desnoods zelf aan!
Gerard (17-3-2012 om 00:38)
Vervolg: Dief aanpakken in de zin van oog om oog tand om tand, jou vingers pikken iets van mij? dan maak ik die vingers kapot! En dat mag niet, maar na een paar keer dit soort gezeik krijg je er wel erg veel zin in en na een poosje gaat dat ook een keer gebeuren ook. "arme" dief....
Gerard (17-3-2012 om 00:35)
Diefstal is diefstal! groot klein, oud jong, maakt niet uit. ook niet wat ze pikken, het mag NIET! helaas is de strafmaat in NL waardeloos. Heb datz elf een paar keer ondervonden toen mensen wat probeerden te stelen van mij. Enige wat goed helpt is de dief in kwestie flink aanpakken!
Zeeuwse (16-3-2012 om 15:25)
Ik sluit me volledig bij Pippa aan. Ik heb precies hetzelfde gedaan en mijn vader nam me ook mee terug naar de winkel. Als ik er aan terug denk, schaam ik me nog rot :-). Ik heb het inderdaad nooit meer gedaan dus dat werkt wel.
Cookie-instellingen beheren