Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Bejaarde beroofd van halsketting

Toegevoegd: 15-03-2012, 18.50 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 86-jarige vrouw uit Zierikzee is donderdagmiddag middels een truc beroofd van haar halsketting.

Het slachtoffer werd op de Nieuwe Haven aangesproken door een jonge vrouw met een routekaart die de weg vroeg. Als dank kreeg de vrouw twee 'gouden' kettingen aangeboden die gelijk om haar nek werden gehangen.


Het slachtoffer wilde die niet hebben en gaf ze gelijk terug. De jonge vrouw rende hierna direct weg richting de Zuidhavenpoort en liet de 'gouden' kettingen achter. Bij thuiskomst ontdekte de 86-jarige vrouw dat haar eigen halsketting ter waarde van enkele honderden euro's was gestolen.

Signalement van de vrouw: ze heeft lang, donker haar en is circa 170 cm lang.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (19-3-2012 om 17:53)
Bert, misschien wel een goede reden om de "knuppel"in het hoenderhok te gooien. Wordt het tijd om de zaken eens om te draaien. Eerst het slachtoffer daarna héél lang niets en dan de dader.
Gerard (17-3-2012 om 00:44)
Smerige streek, maar wie zegt dat het een oostblokse was?? Men leest een bericcht en gelijk word het oostblok erbij gehaald (ik ben zelf geen oostblok fan maar om zomaar iemand of een groep de schuld te geven!!) Door dit soort reacties lacht Wilders in zn vuistje, dat is weer koren op zn joodsemolen
Vlissinger (16-3-2012 om 15:14)
Dit is een duidelijke Oost-blok methode, ik ben geen PVV fan maar met deze moet ik de PVV toch gelijk geven met hun meldpunt.
Doemadiema (16-3-2012 om 09:50)
@ dima, helaas is het wel waar, tegenwoordig kan je niemand meer zomaar vertrouwen, zo is de wereld nu eenmaal geworden. dat zullen de vruchten van de "vooruitgang" wel zijn. tja, de economie moet en zal door en wat collateral damage moet deze dame dan maar voor lief nemen. zo moet het blijkbaar.
Bert schotsman (16-3-2012 om 09:11)
Beste Marijke. Doe dat dan wel stieken in het geniep want het "slachtoffer"heeft dan een heel zielig verhaal aan oom agent en jij gaat naar torentijd. Veel sukses. Bert.
Dima (16-3-2012 om 07:32)
Sterkte voor deze mevrouw ! Ze zal nooit iemand meer vertrouwen die haar de weg vraagt .... Het is een echt smerige streek , afschuwelijk !
Cookie-instellingen beheren