Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Arrestatie om poging tot doodslag

Toegevoegd: 16-03-2012, 17.51 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 45-jarige man uit de gemeente Borsele is vrijdagmorgen aangehouden op verdenking van zware mishandeling cq. poging tot doodslag op een 60-jarige Vlissinger.

 


Omstreeks 11.15 uur reed de Vlissinger met twee bekenden van hem over de Singel in zijn woonplaats. Hij verklaart dat de 45-jarige man opzettelijk op hem inreed met een scooter en dat deze man met een scherp voorwerp heeft uitgehaald naar hem.

De Vlissinger deed aangifte bij de Zeeuwse politie. Hierop zijn de agenten op zoek gegaan naar de verdachte en troffen hem aan in een woning aan de Hendrikstraat in Vlissingen. Daar werd de 45-jarige man uit de gemeente Borsele omstreeks 12.00 uur aangehouden.

Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en heeft een verklaring afgelegd. De man is hierop in verzekering gesteld en zit nu dus nog vast. Agenten hebben getuigen gehoord. De 60-jarige Vlissinger is niet gewond geraakt.

 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard (17-3-2012 om 00:29)
Doodslag is wanneer je "spontaan" iemand dood maakt, terwijl dat miss niet de bedoeling was (ja ik weet het klinkt raar) door bijv een klap of een aanrijding. Wat deze man dus deed was poging tot...
Gerard (17-3-2012 om 00:29)
@vlissinger: wanneer je opzettelijk op iemand inrijd (met een scooter) dan is dat niet om hallo te zeggen, als je vervolgens ook nog eens uithaalt met een scherp voorwerp dan is dat poging tot zware mishandeling of miss wel poging tot doodslag.
Loes (16-3-2012 om 18:33)
Levens gevaarlijk, deze situatie,s zie je wel meer in vlissingen, het vervoermiddel mag ook in beslag genomen worden, want degene is niet geschikt en bevoegd om op een voertuig te rijden,als men het als een moordwapen gebruiken.
Vlissinger (16-3-2012 om 17:58)
Poging tot doodslag...dat gaat wel erg ver, maarja. dat heb je tegenwoordig al als je boos kijkt naar iemand
Cookie-instellingen beheren