Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (26) met beperking vermist

Toegevoegd: 17-03-2012, 21.08 uur
Door: Roland de Jong
KORTGENE - Sinds vrijdagavond is de 26-jarige Leo van Riet vermist. Leo heeft een verstandelijke beperking.


Hij is vrijdag omstreeks 18.30 uur uit zijn woning in Kortgene vertrokken en mogelijk met de bus richting Middelburg gegaan. Vanaf dat moment is er geen contact met hem geweest.

Leo is 1.64 meter lang, heeft een tenger postuur en heeft een licht getinte huidskleur. Hij heeft kort zwart haar en een tatoeage op de linker bovenarm. Hij draagt een oorbel en ringen.

Leo is gekleed in een zwarte jas met groene accenten met daaronder een wit trainingsjack en een wit T-shirt. Verder draagt hij een blauwe spijkerbroek met daaronder witte Nike-schoenen en mogelijk een petje.

Mogelijk is hij in gezelschap van een vrouw genaamd Liesbeth Bosscher. Ook zij heeft een lichte verstandelijke beperking. Liesbeth is ook 26 jaar oud. Zij is ongeveer 1.85 à 1.90 cm lang. Ze heeft een stevig postuur: slank van boven met brede heupen. Verder heeft ze grijs groene ogen en donker blond half lang sluikend haar, los of in een staart.

Het is niet bekend wat voor kleding Liesbeth draagt. Meestal draagt zij een witte jas met een bontkraag. Vermoedelijk bevinden Leo en Liesbeth zich in Rotterdam of omgeving. Heeft u Leo, al dan niet in gezelschap van Liesbeth gezien? Bel dan 0900 8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Angela (19-3-2012 om 16:26)
Pascal leo is me ex en is vandaag weer terug hun hebben een heel weekend hier gezetten om te rust te komen dus je hoeft NIET meer te zoeken is rond 2 uur weer op gehaald door de leiding van hun
Pascal (18-3-2012 om 23:32)
Najah goed. ik ken leo van riet namelijk zelf ook en het is niet liesbeth bosscher maar elizabeth bossher, zij woont namelijk aan de haringvlietstraat nr 70 en word sinds de datum zoals dat vermeld staat al gemist. proberen zo goed mogelijk uit te zoeken waar ze ongeveer zitten
Pouw (18-3-2012 om 12:06)
Foto misschien !!??
Cookie-instellingen beheren