Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij ruzie relationele sfeer

Toegevoegd: 18-03-2012, 15.56 uur
Door: Roland de Jong
HULST - In de James Cookstraat in Hulst is vrijdagavond een 31-jarige man uit die plaats aangehouden wegens mishandeling.


De man had even daarvoor in een woning op het Vogelfort in Hengstdijk een 26-jarige vrouw gestompt en getrapt. De vrouw liep hierbij letsel op aan haar neus. De man is na zijn aanhouding in verzekering gesteld.

De aanleiding voor de mishandeling ligt in de relationele sfeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonempje (30-3-2012 om 12:52)
Ik ben blij dat de betreffende man weer vrij is. Ik ken hem als een hardwerkende vader, die dag en nacht aan het werk is om zijn gezin alles te kunnen geven wat ze willen. Het is jammer dat jij de klappen heeft gehad en niet diegene die ze verdiende!
Moon (21-3-2012 om 15:46)
Ik ben deze vrouw waar het om gaat! En nee, heb niks gedaan!! Mijn man had de verkeerde te pakken, het was niet op mij bedoeld. Mijn man is ondertussen weer vrij
M (21-3-2012 om 09:55)
A noniem, toevallig ben ik die vrouw!!! En kan je vertellen dat mijn man de verkeerde had, hij moest een andere hebben en deze sprong opzij waardoor ik dus de klappen opving!!!!!! Er gaan verhalen rond dat ik vreemd zou zijn gegaan, maar niets van dit is waar!!!! En mijn man is vrij!!!!
A noniem (19-3-2012 om 21:00)
Wie weet wat die vrouw heeft gedaan. Oordeel dus niet te snel! En iedereen kan dingen doen in woede
Brian (19-3-2012 om 17:29)
@ Johan Dus stel dat zij een rot meid is en geen engeltje is dat volgens jouw een rede tot slaan ? Wat of hoe dan ook slaan mag nooit lijkt mij. erg zorgelijk dat jij het dan blijkbaar wel gerechtvaardigd vind.
A. noniem (19-3-2012 om 15:27)
Waarom moet het adres hierbij vermeld worden?,? Iedereen kan wel oordelen, maar niemkand weet hoe de situatie in elkaar zit!
Cookie-instellingen beheren