Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer overval Chinees restaurant

Toegevoegd: 18-03-2012, 23.11 uur - Update: 19-03-2012, 15.57 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Voor de vierde keer in korte tijd is zondagavond een Chinees restaurant overvallen. Dit keer in Koudekerke.

De overval vond rond 20.40 uur plaats bij Oriental Garden aan de Schuttestraat. De dader is volgens de politie vermoedelijk een blanke man met een stevig postuur. Hij droeg een zwarte trui met witte letters aan de voorkant.


De politie heeft onder meer een helikopter ingezet om de dader te vinden. Vanuit de helikopter werd met een warmtebeeldcamera gezocht. De dader werd echter niet aangetroffen. Er is ook een politiehond ingezet om te zoeken naar sporen.

De omgeving van het afhaal- en wokrestaurant werd na de overval ruimschoots afgezet. De Schuttestraat werd volledig afgesloten. Afzettingen stonden bij de Middelburgsestraat en het Dorpsplein. Ook was een deel van de Weststraat afgesloten.

De politie hoort op dit moment getuigen van de overval. Voor zover bekend raakte er bij de overval niemand gewond. De overvaller heeft een onbekend geldbedrag buit gemaakt.

De politie is op zoek naar getuigen en in het bijzonder naar getuigen die meer kunnen vertellen over een auto die gezien zou zijn ten tijde van de overval. Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Vlissingen of bellen naar 0900-8844

Zie ook:
- Dossier overvallen in Zeeland
- Weer overval Chinees restaurant (05-03-2012)
- Overvaller Souburg was gewapend (01-03-2012)
- Overval Chinees restaurant Oost-Souburg (01-03-2012)
- Overval restaurant in Vlissingen (20-02-2012)


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alexandra (20-3-2012 om 20:01)
Dat is bij mij in de buurt ik woon in de straat van de braamweg
Zeeuwserkanniet (19-3-2012 om 23:28)
@Zeeuwse wij mensen die hun werk doen? ga je mij nu vertellen dat iedere werkeloze een crimineel is dan? Sorrie maar ik vind die opmerking wel iets kortzichtig van je, Veel sterkte aan de gedupeerden!!!
Vl. (19-3-2012 om 18:36)
Vreselijk, t wordt ze ook veel te makkelijk gemaakt, als ze gepakt worden staan ze zo weer buiten. Op sluiten en sleuteltje weg gooien. Sterkte voor de mensen die t overkomen is.
Zeeuwse (19-3-2012 om 13:07)
Je merkt dat het slecht gaat in Nederland de crisis begonnen mensen niet geholpen worden nemen dan zobeslissing het zal ook steeds vaker gaan voorkomen aangezien de rechter als ze pakt zenweer laat gaan waar blijven wij dan mensen die hun werk doen het verschil tussen het mijn en dijn wel weten !
Bertha (19-3-2012 om 12:43)
Die overvaller houd wel heel erg veel van chinees. Volgens mij kun je dr beter voor betalen dat voorkomt een hoop problemen.
Albert (19-3-2012 om 09:20)
Ja lekker handig..Kijke teveel CSI miami volgens mij..Alsof die man/jongen rond blijft rennen tot helicopter er is hahaha..Die is allang met auto gevlogen of hij woont gewoon in Koudekerke hé alstie zo snel weg was !?!
Cookie-instellingen beheren