Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 266 km

Vrouw krijgt steen tegen het hoofd

Toegevoegd: 19-03-2012, 00.05 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 21-jarige Vlissingse vrouw is zondag op het strandje bij de Oranjedijk in Vlissingen vermoedelijk bewust geraakt met een steen.

De vrouw kreeg de steen rond 15.15 uur op haar hoofd. De vrouw, die met haar rug tegen de Oranjedijk zat, had even daarvoor op de dijk enkele jongens van een jaar of zestien zien lopen.


Op een gegeven moment keken een paar jongens over de dijk en daarna kreeg de vrouw een steen met een doorsnede van ongeveer 6 centimeter op haar hoofd, met als gevolg een flinke bult.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (19-3-2012 om 18:22)
Ik vraag me af waarom deze jongens zoiets doen! Kennen hun deze vrouw? Hadden ze ruzie met haar gehad? In ieder geval vind ik het wel een kinderachtige daad van de jongens om zoiets te doen! De tijdperk waarin stenen word gegooid is voorbij!
Michael (19-3-2012 om 09:48)
Stelletje schooiers, laat de mensen gewoon met rust.
Cookie-instellingen beheren