Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Vrouw bestolen door wisseltruc

Toegevoegd: 19-03-2012, 15.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Afgelopen woensdag rond 16.00 uur is er een vrouw bestolen in de Appelstraat in Goes. Dit heeft de politie maandag pas bekend gemaakt.

Een 76-jarige vrouw was aan het wandelen toen er plotseling een vrouw uit een auto stapte die een gesprek aanknoopt met de 76-jarige vrouw en haar een ring en een armband aandoet. De vrouwen willen haar ook nog een halsketting omdoen maar de 76-jarige vrouw vertrouwt het niet en houd haar eigen horloge en halsketting goed vast.


De twee dievegges zien toch kans om een oorbel en een halsketting los te maken en in hun jaszak te stoppen. De 76-jarige vrouw pakt haar halsketting weer terug uit de jaszak van één van de vrouwen. De twee vrouwen gaan er vandoor in een auto. De 76-jarige vrouw mist één oorbel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pangx (20-3-2012 om 01:11)
Ghhehehe een 76-jarige vrouw met skills( De 76-jarige vrouw pakt haar halsketting weer terug uit de jaszak van één van de vrouwen.) Is dit onopgemerkt gebleven bij die vrouwen??
Renata Hay (20-3-2012 om 00:54)
Als ik dit lees zie ik het helemaal voor me, te gek voor woorden. Laatst die oude mevrouw in Zierikzee, kan er dadelijk nog geen oud mensje meer met een gerust hart een ommetje maken?? Heb deze methode zelf mee gemaakt toen ik op een markt stond, dit zijn vaak zigeunerachtige types oftewel "oostbloktypes". Ze zijn hier gewoon op rooftocht. Hoop dat de politie hier aktief op gaat surveilleren. Tip voor evt. slachtoffers: ga meteen gillen als je benaderd wordt, vestig de aandacht op dat tuig.
Miep (19-3-2012 om 22:43)
Deze truc is ook pas in terneuzen gedaan op een dame van 77 jaar , helaas kwam deze dame er pas thuis achter dat ze ze haar ketting kwijt was .
Marja (19-3-2012 om 19:20)
Deze oma verdiend een flinke bos bloemen zeg!wat een potige dame om dat schorrie morrie zo te benaderen,van mij had ze die meiden ook nog even een flinke knal mogen verkopen hulde voor deze mevrouw maar hopelijk worden ze gepakt voordat ze nog meer aanrichten bij iemand die zich kan kan verdedigen
E (19-3-2012 om 19:01)
Echt verbazingwekkend!!! Wat goed dat de vrouw zich zo weerbaar heeft opgesteld.
Mevr uit middelburg (19-3-2012 om 18:25)
Hoe oud zijn die vrouwen eigenlijk? Het lijkt wel een kinderspel met Ruilen word huilen! En dan bij zo,n oude vrouw om zoiets te gaan doen. Als ik op dei leeftijd was had ik een wandelstok of paraplu mee genomen. Afblijven van haar spullen
Cookie-instellingen beheren