Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens opgepakt voor overval

Toegevoegd: 20-03-2012, 17.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - De politie Zeeland heeft maandag twee jongens aangehouden voor de overval op een cafetaria in Oost-Souburg.


De overval werd op 4 januari jl. gepleegd op het cafetaria aan de Kanaalstraat. Als gevolg van de overval raakte een 42-jarige medewerker van de cafetaria gewond aan zijn arm. Na onderzoek zijn de twee vermoedelijke daders, een 16-jarige uit Oost-Souburg en een 15-jarige uit Den Haag, aangehouden. Zij zijn beiden in verzekering gesteld en zullen binnenkort voor de rechter moeten verschijnen.

De politie denk met de aanhoudingen de overval zo goed als zeker opgelost te hebben.

Zie ook:
- Dossier overvallen in Zeeland
- 05/01/2012: Gewonde bij overval Oost-Souburg


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (21-3-2012 om 14:14)
Vrije opvoeding , er word gewoon niet meer op de kinderen gelet . Op 15 en 16 jaar verslaaft aan de Drank en Drugs ! Dat kost Veel geld Harddrugs , Dus dan maar een overval plegen , om aan geld te komen ! Mensen word toch eens wakker . Minimaal 3 jaar de Bak in , op water en brood , en geen torentijd Hotel !!! Dan kikken ze wel af !!!
Dima (21-3-2012 om 13:58)
Het is echt erg, zo jong en dan al crimineel! Het is de vraag of dit enkel een gevolg is van de opvoeding of dat er nog veel meer aan de hand is in Nederland.... de strafmaat is ook ver ONDER de maat !
Willem (21-3-2012 om 10:16)
Zulke snotneuzen moeten ouderwets gestraft worden. sla ze maar lens, dat doet meer pijn dan halt-strafjes. goed te merken dat het ouderlijk toezicht ontbreekt. gewoon de zweep er over. maar NL is te soft. een echte straf bestaat er niet meer. pa en ma werken? en laat je kroost maar aanmodderen
Pancakes (20-3-2012 om 22:05)
Goed bezig, mannen. Ik hoor graag dat er overvallen opgelost worden in plaats van loze controles. Petje af!
Marijke (20-3-2012 om 21:39)
Wat doet zo'n snotjoch uit Den Haag helemaal hier? Is daar helemaal géén contrôle meer op door de ouders en die uit Souburg was hij niet bang herkend te worden? Aanpakken die snotapen en stokslagen op hun blote kont!!!
Petra (20-3-2012 om 19:12)
Dit gaat echt mijn pet te boven...15 en 16 jaar en een overval plegen...man, man, man...waar gaat dit naartoe....ik vraag me af wat voor sociale controle die ouders op die kinderen hebben. ik heb zelf een zoon van die leeftijd die zou het nog niet in zijn hoofd halen...flink hard aanpakken
Cookie-instellingen beheren