Weerbericht:
Eerst zon, later vandaag regen en in het noorden en oosten onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Overval winkel Markt Middelburg

Toegevoegd: 21-03-2012, 18.44 uur - Update: 21-03-2012, 22.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is woensdagavond een winkel overvallen. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.


De melding kwam binnen rond 18.20 uur. De politie reed daarop met veel wagens naar de Markt. De overval werd gepleegd op Sports World. Deze winkel sluit normaal gesproken rond 18.00 uur. Politieagenten liepen rond in kogelwerende vesten en hielden hun handen op de wapens. De agenten deden hun vesten rond 19.00 uur weer uit.

Volgens de politie was er nog personeel in het pand toen de overval werd gepleegd. De politie heeft zich inmiddels over (een deel van) het personeel ontfermd. Volgens de politie is er voor zover bekend niemand gewond geraakt.
 
Het was enige tijd onduidelijk of de dader of daders nog binnen waren. De politie startte daarop een zoektocht binnen en buiten het pand. Politieagenten ter plekke spraken over een vluchtroute via het Zusterplein. De politie heeft in de omgeving gezocht met honden.

Er werd uiteindelijk geen dader aangetroffen. De dader zou mogelijk een man zijn. Hij zou een helm hebben gedragen. De man, die circa 1,90 meter lang was, had volgens de politie een spijkerbroek en een blauwe jas aan.
 
Zie ook:
- Dossier overvallen in Zeeland


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moevanhetdommecommentaar (22-3-2012 om 13:16)
Mo, als je goed kijkt op de foto's zie je dat er politie aan de voorzijde staat en de laatste foto is volgens mij aan de achterzijde van de winkel. Dus wel even goed kijken voordat we weer eens wat roepen!! Ik ben het wel met Albert eens, dit kabinet met al haar bezuinigingen helpt ook niet echt.
R.S (22-3-2012 om 11:10)
Knap hoe iedereen toch weet hoe je het allemaal moet oplossen. Degene die dat zo goed weten moet misschien s solliciteren bij de politie.......Dan zullen al die boeven vast gepakt worden....
Albert (22-3-2012 om 10:42)
Ja triest hoor ! Dit gaat door de komende crisis schering en inslag worden, daar kunnen we gif op innemen.Hoe meer armoede en werkloosheid hoe meer geweld, haat en diefstal..Meer werk, meer loon, minder automatiseren en niet meer reorganiseren en bezuinigen anders word ellende niet te overzien !!
Mo (22-3-2012 om 07:33)
Niet voor het één of andere hoor,maar waarom waren de agenten niet gelijk verdeeld over allebei de uitgangen??? Misschien hadden ze hem dan nog gehad.Ik wens de mensen die dit hele voorval in de winkel hebben moeten mee maken heel veel sterkte toe.
RFM (21-3-2012 om 22:57)
Maar het is wel raak met overvallen de laatste tijd hier. Maar gelukkig worden ze ook vaak gepakt.
Muus (21-3-2012 om 20:38)
Hoe ver gaat dit nog door. wat is het volgende dode die gaan vallen. oplossing meer politie . eigen rechter mag je niet spelen. ja het valt ook niet mee . voor de mensen die dit moeten mee maken . de pijn blijft de mensen achter volgen. doe bij hun ook eens hetzelfde
Cookie-instellingen beheren