Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Serooskerke

Toegevoegd: 21-03-2012, 19.07 uur - Update: 22-03-2012, 09.41 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (SD) - De hulpdiensten zijn vanavond ingezet voor een melding van een ongeval met beknelling in Serooskerke (SD).

Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur op de Serooskerkseweg (N59) ter hoogte van hectometerpaaltje 9,2. Er zijn twee ambulances en brandweerwagens uit Haamstede en Scharendijke ingezet.


Door nog onbekende oorzaak botste een 31-jarige man uit Zierikzee met zijn auto tegen een lichtmast en kwam daarbij bekneld te zitten. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam is ter plekke geweest. Uiteindelijk is de man door brandweerpersoneel uit zijn auto bevrijd. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.

Na het ongeval is de weg enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750