Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man rijdt tegen andere auto

Toegevoegd: 22-03-2012, 10.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Door de politie is woensdagmiddag het rijbewijs ingevorderd van een 40-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland.


De man was rond 14.00 uur op de Nassaulaan tegen een andere auto aangereden. Bleek dat hij onder invloed van alcohol was. Hij is ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Uit de ademanalyse bleek dat hij ruim 3,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Zijn rijbewijs is hij voorlopig kwijt. Na opmaken van proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (22-3-2012 om 21:15)
En wie gaat jouw betalen M. Holm? De belastingbetaler al jaren zeker?
M. Holm (22-3-2012 om 14:43)
Zo,da's toch knap zeg,om 14.00 al zoveel gedronken,of misschien zie ik dat verkeerd? Wie gaat de schade weer betalen,de belastingbetaler? Of de eigenaar van de auto waar dronken droppie tegenaan gereden is? Die er trouwens weer goed vanaf komt met een "verbaaltje"...
Jeanette (22-3-2012 om 11:57)
Dit is gewoon poging tot moord met voor bedachte raden. heb ik geen medelijden mee. maar ach hij loopt weer vrij rond.
Cookie-instellingen beheren