Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

AT houdt verkeerde aan na crematie

Toegevoegd: 22-03-2012, 16.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het arrestatieteam (AT) heeft vandaag in Middelburg iemand opgepakt net na afloop van een crematiedienst. Het bleek achteraf te gaan om de verkeerde persoon.

De arrestatie vond volgens de politie vanmiddag plaats bij de begraafplaats aan de Westelijke Oudehavendijk in Middelburg. Daar vond vanochtend een crematiedienst plaats. Bij het verlaten van deze dienst werd de persoon opgepakt tijdens het betreden van de parkeerplaats.


Volgens de politie is de man direct door het AT meegenomen naar Torentijd. Daar bleek al snel dat het niet ging om de persoon waarnaar de politie op zoek was. Deze persoon is tot op heden voor zover bekend ook niet alsnog aangehouden.

De vandaag opgepakte man is onmiddellijk in vrijheid gesteld en politiemensen hebben hem naar huis gebracht. De familie is aan het bureau gekomen en daar is door de politie excuses aangeboden aan de man en zijn familie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zomaar (26-3-2012 om 13:03)
Hem ergens klem te rijden? Denken jullie er niet bij na dat bij een achtervolging, of dergelijke actie veel grotere risico's zijn. Kans op gewonden onder het AT of onder je medeburgers. Optreden van politie is altijd vervelend om te zien. Steek de schuld niet op het AT maar op de echte verdachte.
Vlissinger (25-3-2012 om 16:50)
@Angel, u bent bij een crematie aanwezig en op het zelfde moment wordt uw woning leeg geroofd. Zulke mensen vragen echt niet naar uw gevoelens. Nu hadden ze dan de verkeerde, daar zij excuses voor aangeboden, de volgende keer hebben ze de juiste persoon. Goede actie.
Angel (24-3-2012 om 20:29)
All was het de goede persoon geweest ,dan nog niet ok. Niet voor de criimineel zelf,want idd als het terecht is,moet hij opgepakt worden. Het gaat me om de mensen er om heen ,die er niks mee te maken hebben ,met misschien ook kindjes erbij,die dat allemaal moeten mee maken.Pak hem ergens anders op
W (24-3-2012 om 19:56)
Volgens mij lees ik: net NA een crematie en niet TIJDENS ...
Zeeuwserkanniet (24-3-2012 om 18:00)
Het eerste wat me opvalt is dat mensen klagen over hun belasting centen, Stel dat hij wel schuldig was? Dan klaagde je niet he? Ik zeg niet dat ik deze actie goedkeur maar ze doen gewoon hun werk, Terecht of onterecht das niet aan ons om te oordelen.. reageren ja zie steeds de zelfde zeikerds staan
R.S (24-3-2012 om 08:02)
Wanneer doet een politie het goed? De politie wordt altijd maar afgezeikt,dan is dit niet goed en dan is weer niet goed. Altijd maar katten doe het dan zelf beter?
Cookie-instellingen beheren