Weerbericht:
Perioden met zon en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Circusolifant gered uit sloot

Toegevoegd: 24-03-2012, 20.29 uur
Foto 5 van 16

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (27-3-2012 om 18:10)
Aan al die zeikerds over dierenmishandeling, olifanten in het circus zijn vaak in gevangenschap(dierentuin,circus) geboren en weten dus niet beter, zet je deze olifanten trug in het wild zullen ze van de honger sterven omdat ze nooit geleerd hebben eten te zoeken. pure moord dus
McHansie (26-3-2012 om 23:54)
Maar waar ik me echt over verbaas: Waarom proberen met zoveel mensen een olifant uit een sloot proberen te trekken, terwijl er zoveel machinale kracht aanwezig is?! Als er nagedacht was met het boerenverstand, waarom dan niet de kade wat afvlakken zodat de olifant zelf ook mee de kant op kon lopen!?
McHansie (26-3-2012 om 23:52)
Haha ik blijf me vaak verbazen over het feit dat er mensen zijn die het verschrikkelijk zielig vinden dat er levende dieren tot kunstjes gemaand worden in een circus. Ik weet uit ervaring dat deze dieren echter goed worden verzorgd net zoals dit gebeurd in de betere dierenparken/dierentuinen.
N (26-3-2012 om 21:54)
Als je het echt zo zielig vind zou je ook niet naar een dierentuin gaan die dieren zitten toch ook in kooien is dat niet zielig dan? daar heb je ook wilde dieren zouden die dan ook maar terug moeten naar waar ze vandaan komen zodat wij mensen ze kunnen vermoorden om hun vel en vlees en alle poespas?
Fantje (26-3-2012 om 16:14)
Wat is dit allemaal voor negatief gezeik! Er wordt goed voor die beesten gezorgd!Toevallig belande er deze x 1 in't water. Met je hond allerlei shows lopen&kunstjes leren wordt niks van gezegd en nu is heel zld in rep en roer! Als er GOED de beesten wordt gezorgd heb ik niks tegen deren in't circus,
Renren (25-3-2012 om 21:37)
Ja alle dieren hebben recht op vrij heid ook die olifanten maar die kan je niet meer terug sturen ze zijn meestal in het circus geboren. gewoon een sterfhuis constructie toepassen lost het vanzelf op. gaan ze dood geen vervangende dieren toe staan.
Cookie-instellingen beheren