Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouwen rijden met valse kentekenplaten

Toegevoegd: 25-03-2012, 16.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland heeft zaterdagavond rond 21.30 uur in de Van de Spiegelstraat in Goes twee vrouwen betrapt op het rijden in een auto met valse kentekenplaten.  


De twee, 44 en 18 jaar oud en afkomstig uit Goes en Alkmaar, zijn in verzekering gesteld.

De auto en de kentekenplaten zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (27-3-2012 om 18:58)
@c.maas wat een idioote opmerking, dan mag ik vast jouw kentekenplaten wel een dagje lenen? ga ik lekker langs flitspalen racen, ongelukken veroorzaken en dat alles met jouw kenteken dus op jouw naam. als je auto wilt rijden, zul je ook moeten betalen. wanneer kan ik die kentekenplaten komen ophalen
Jan van den Tillart (26-3-2012 om 12:59)
Goed dat ze geen ongeluk veroorzaakt hebben want dan is er geen verzekering die uitbetaald voor zulke figuren betalen dan de eerlijke automobilisten 10% teveel (waarborgfonds)
C.maas (25-3-2012 om 22:46)
Goed zo dames ,kan het wel begrijpen .,de overheid doet alles maar schaamteloos verhogen zoals brandstofaccijns . en die wegenbelasting is echt pure diefstal ,betalen voor het bezit van een auto is alleen maar voor de hoed van beatrix.
VdVonck (25-3-2012 om 22:33)
Afgelopen week zag ik een auto rijden van een jaar of 10 oud (zag er nog goed uit) De kentekenplaat aan de voorzijde was echter meer wit dan geel. Net of de verf aan het verbleken was. Vond dit best vreemd, en heb dit nooit eerder gezien. Misschien zijn het deze dames wel geweest.
Jop (25-3-2012 om 16:29)
Dat is mooi dames ,En maar scheuren met die bak En nu Effe gaan logeren in de bak voor die stunt . het is verboden dus flink aanpakken die dames een weekje de cel in kan geen kwaad ,ze wisten wat ze deden .
Cookie-instellingen beheren