Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 59 km

Politie pakt brandstofdieven na achtervolging

Toegevoegd: 26-03-2012, 10.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
POORTVLIET - In de nacht van zondag op maandag kwam er omstreeks 02.30 uur een melding binnen bij de politie Zeeland dat er mannen bezig waren met de diefstal van diesel uit een vrachtwagen op de Burgemeet in Poortvliet.

Agenten zijn meteen ter plaatse gegaan en zagen op de Burgemeet twee mannen wegrennen. De achtervolging werd ingezet. De mannen renden over gras en akkerland en namen ook nog de moeite om over slootjes te springen. Dus de agenten en een politiehond deden datzelfde. Uiteindelijk zette dat wel zoden aan de dijk, want de mannen zijn aangehouden.


Bij het onderzoek dat even later plaatsvond bij de geparkeerde vrachtwagen werden jerrycans aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De twee mannen zijn naar een politiecel in Torentijd overgebracht. Daar worden ze vandaag verder gehoord over het gepleegde feit.

De mannen zijn 18 en 19 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Tholen en uit Steenbergen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Benzine rijdert (27-3-2012 om 21:10)
Dat ga je de komen de jaren steeds meer zien, de benzine en diesel wordt gewoon zo vreslijk duur dat men het gewoon gaat stelen. niks bijzonders, wordt toch ook koper gejat overal. maak de brandstof goedkoper en er zal veel minder gejat worden. de overheid werkt het zelf in de hand. groetsels
De werkmens (27-3-2012 om 18:18)
Wat een stelletje dommerikken,werken levert meer geld op en als je je best doet krijg je nog promotie ook, dat is wel beter als een celstraf en strafblad. blijf met je poten van andermans spullen af. de overheid steelt al genoeg.
Willy (26-3-2012 om 12:42)
Sjapoooo voor de politie ze hebben er maar van af te blijven word zeker wel dure diesel voor die gasten
Cookie-instellingen beheren