Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 72 km

Ravage na ongeval met letsel Sluiskil

Toegevoegd: 27-03-2012, 11.24 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Bij een verkeersongeval op de Provincialeweg (N252) bij Sluiskil is maandagmiddag een vrouw gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur. Een 52-jarige man reed in zijn auto met aanhangwagen over de N252 in de richting van Terneuzen en wilde linsaf slaan. Hij minderde vaart en een achter hem rijdende 24-jarige bestuurder van een bestelbus kon niet tijdig remmen en botste tegen de aanhangwagen.


De bestelbus belandde op het fietspad en raakte een 63-jarige vrouw die daar fietste. Zij liep voor zover bekend een arm- en een beenbreuk op en ze is naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De drie betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Terneuzen en alle voertuigen raakten beschadigd.

Ook de auto van een 59-jarige man uit Zelzate raakte beschadigd omdat de aanhangwagen was losgeschoten en deze auto op de andere weghelft raakte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bleh (29-3-2012 om 01:29)
Serieus get a fking life beetje oordelen over iets waar je geen fucking verstand van hebt, En zeker het verhaal niet van kent. Jullie waren er vast allemaal bij dat je het zo goed weet...
Fietser (28-3-2012 om 08:05)
Vangrails zetten is te duur, maar zou een fietser wel beter beschermen bij dergelijke ongevallen. Beterschap aan de fietster, betrokken te raken bij een ongeval, doordat een autobestuurder niet zit op te letten. Breuken genezen wel, maar dat duurt weer even, voorlopig niet fietsen.
T (27-3-2012 om 21:55)
@ Suzanna, Bij deze nodig ik je uit om tussen 8.00 en 8.30 uur voor het gemeentehuis in Terneuzen te staan. ongeveer 1/2 van het personeel van de gemeente komt op de fiets. Dus eerst nagaan of je iets nuttigs te melden hebt.
Canadees (27-3-2012 om 21:36)
Inderdaad, Keep your distance. Maar niemand stoort zich daaraan. Bumperkleven en je ziet het. Weer een ongelijk wat nie3t hoeft te gebeuren.
Lianne (27-3-2012 om 20:57)
En dan de snelheid op willen voeren daar en ook belgen (ook NLers) die met hoge snelheid je inhalen op die weg. Je ziet wel weer wat er gebeurt! ik fietste er een half uur na het gebeuren langs, was heerlijk rustig op die weg ineens! Vind het echt heel erg dat die vrouw ook de dupe is nu!
Marijke (27-3-2012 om 19:35)
Kon niet tijdig remmen of zat hij te dicht op zijn voorganger. Dat zal het wel zijn!!!
Cookie-instellingen beheren