Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Autodief kiest eieren voor z'n geld

Toegevoegd: 31-03-2012, 15.22 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De politie heeft zaterdag rond 04.50 uur een bestuurder van een personenauto enige tijd achtervolgd door Zierikzee.


De automobilist werd voor het eerst gesignaleerd op de Grevelingestraat. Hij gedroeg zich volgens de politie verdacht. De bestuurder van de auto ging steeds harder rijden.

De achtervolging eindigde in de Kanterlaan waar de politie de auto leeg aantrof. De auto bleek te zijn gestolen en zal aan de rechtmatige eigenaar worden teruggegeven. De dief is niet meer aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (31-3-2012 om 21:39)
Als er een 'achtervolging' was geweest hadden ze de auto niet leeg aangetroffen. Ik denk eerder dat ze de auto uit het oog zijn verloren.
Cock (31-3-2012 om 18:31)
Mooi , had zeker een paasgedachte in zijn hoofd !
Cookie-instellingen beheren