Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 75 km

Man uit Sint Maartensdijk opgepakt

Toegevoegd: 31-03-2012, 19.02 uur
Door: Roland de Jong
SINT MAARTENSDIJK - Een 23-jarige man uit Sint Maartensdijk heeft vrijdag uit boosheid over de nieuwe relatie van zijn ex-vriendin na een achtervolging een deuk getrapt in de auto van haar nieuwe vriend.


De politie Midden- en West-Brabant arresteerde de verdachte rond 23.45 uur op de Franseweg. De 23-jarige eigenaar van de vernielde auto deed aangifte. Hij verklaarde dat hij met zijn vriendin op de Bergse Plaat in zijn auto reed.

Ze passeerden een auto met daarin de ex vriend van zijn vriendin. Deze ex-vriend startte daarop de achtervolging waarbij hij claxonnerend en met de lichten seinend kort achter hen bleef rijden. Bij een bocht werd hij door de ex-vriend voorbij gereden en gesneden. Beide auto's stopten daarop.

De ex-vriend stapte uit de auto en probeerde het bijrijdersportier te openen maar dat lukte niet. Op het moment dat aangever wegreed, hoorde hij een harde bonk aan de achterzijde van zijn voertuig. In Steenbergen bleek dat er een deuk getrapt was ter hoogte van het achterwiel / portier.
 
De politie werd geïnformeerd toen de agressieve knul met vrienden naar het huisadres van aangever in Steenbergen reed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (31-3-2012 om 19:52)
Nou,deze ex-vriendin mag wel alert zijn nu, gestalkt worden is geen pretje. Hopelijk is haar ex-vriend voor rede vatbaar en laat haar en haar nieuwe vriend met rust. Ex-vriend !! Wat heeft dit voor zin ? Liefde laat zich niet dwingen!
Antwan (31-3-2012 om 19:41)
En ik dacht dat mijn avond gister zot was
Dropje (31-3-2012 om 19:20)
Nou dan mag de jongedame van geluk spreken dat ze geen relatie meer met die driftkop heeft.
Cookie-instellingen beheren