Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 79 km

Eenzijdige ongelukken onder invloed

Toegevoegd: 01-04-2012, 14.35 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Kapelle en Nieuwdorp zijn automobilisten met hun voertuig betrokken geraakt bij een eenzijdig ongeluk. De twee bleken dronken.


Zaterdagavond om 21.50 uur is een 47-jarige automobilist uit Polen in de Biezelingsestraat in Kapelle met zijn auto uit de bocht gevlogen. Hij raakte daarbij een lantaarnpaal en kwam tot stilstand tegen een muurtje. De man had bijna 5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen en hij kreeg proces verbaal.

 

Zondagmorgen rond 04.20 uur is een 28-jarige automobilist uit de gemeente Borsele met zijn auto in de sloot terecht gekomen op de Stoofweg in Nieuwdorp. Ook hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij had ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. Deze man moest ook zijn rijbewijs inleveren en ook hij kreeg proces verbaal.

Beiden raakten niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Connie (2-4-2012 om 08:29)
Dat er al iemand bezopen achter stuur zit is voor MIJ al niet normaal....en inderdaad, het zou Nederland sieren als ze eens voor het eigen volk opkwamen in plaats van gebazel over hoeveel we naar dat buitenland brengen, wees een vent/vrouw en zet gewoon je naam eronder .
Jaap (1-4-2012 om 20:25)
@Connie : ja, en ook een Bevelander. dus wat wil je er mee zeggen? Gelukkig waren het éénzijdige ongelukken maar stel dat die malloten iemand anders geraakt hadden? Rijbewijs voor 5 jaar afnemen!
Marijke (1-4-2012 om 19:43)
Misschien zou een goede kneuzing of kleine verwonding op zijn plaats zijn dan leren ze het misscjien wel af enne.... het rijbewijs voorlopig niet teruggeven!!!
@Connie (1-4-2012 om 17:53)
Dus dat er een bezopen zeeuw achter het stuur zit is voor jouw niet van belang. Jij bent zeker van eigen volk eerst
Connie (1-4-2012 om 17:11)
Typisch....alweer iemand uit polen ....
Cookie-instellingen beheren