Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Vlissinger twee keer aangehouden

Toegevoegd: 01-04-2012, 17.30 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een 39-jarige Vlissinger is in de nacht van zaterdag op zondag tot twee keer toe aangehouden.


De man was rond 02.00 uur op de A58 ter hoogte van hectometerpaal 167.3 (rechterrijbaan) aangehouden voor rijden onder invloed. Hij had ruim 4 maal teveel op en had een ongeluk veroorzaakt. Zijn rijbewijs werd hierom ingenomen.

De Vlissinger verklaarde tegenover de politie dat hij achter stuur in slaap was gevallen en daarbij de vangrail had geraakt. Na verhoor is hij door agenten naar huis gebracht.

Rond 05.20 uur kwam bij de gemeenschappelijke meldkamer een melding binnen dat een ruit was ingegooid van een woning aan de Bermweg in Oost Souburg. De politie ging poolshoogte nemen en trof even verderop, in de Burgemeester. Stemerdinglaan, de 39-jarige Vlissinger aan.

Hij wordt verdacht van het vernielen van de ruit en is wederom aangehouden en meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (9-4-2012 om 00:51)
Het ongeval vond plaats bij 168.4 Links, niet rechts. ik heb deze man nog geholpen omdat hij zonder verstand tussen het verkeer door op de snelweg wandelde
Pat (2-4-2012 om 09:02)
Die komen ze vast nog wel een x tegen! Zulke leren `t nooit!
Oud roker (2-4-2012 om 06:08)
Maar roken mag niet ,daar doe je niemand behalve jezelf kwaad mee De drank wordt gestimuleerd als je naar de tv kijkt ,maar drank maakt meer kapot dan je lief is Zou dit de bedoeling zijn van het kabinet De prijs van drankboetes zo hoog maken dat je al bang bent om iets te drinken
Renata (2-4-2012 om 01:00)
Dus ook nog een taxi-ritje naar huis, belachelijk. Laat hem daar zelf voor opdraaien. Leg die aso's (en dat zijn het als ze rijden onder invloed) nog maar wat in de watten. Kijken als ze een onschuldig iemand doodrijden.....bah.
Marijke (1-4-2012 om 19:34)
. Driemaal is scheepsrecht maar zover moet het niet komen. Dus vasthouden die gozer!!!
Jan (1-4-2012 om 19:11)
Wel het is weer raak dit weekend met het zuipen althans niet alleen hier zeeland .maar heren politie wanneer laten jullie je eigen eens horen want als politie moet je hier toch wat mee kunnen tegen de overheid en wakker schudden
Cookie-instellingen beheren