Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 113 km

Jongen gewond bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 03-04-2012, 15.54 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Dinsdagochtend is in de Vlietstraat in Terneuzen een jongen gewond geraakt bij een ongeluk.

Een personenauto, bestuurd door een 19-jarige inwoner van Hulst, reed rond kwart voor negen over de Vlietstraat. Een 14-jarige fietser uit de gemeente Terneuzen stak de kruising over en werd geschept door de auto. Hij kwam via de motorkap op straat terecht.


De jongen is door ambulancemedewerkers overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij opgenomen ter observatie omdat hij mogelijk een hersenschudding heeft opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (4-4-2012 om 11:18)
Deze laffe jongen heeft het slachtoffer eerst 40 meter meegesleurd op z'n motorkap waarna deze eraf viel, vervolgens is hij doorgereden, waarop een getuige begon te toeteren, toen is hij weer terug gereden om te zeggen ''sorry, ik had het niet gemerkt''
Fietser (4-4-2012 om 10:50)
Hebben we al dikwijls onder de loep genomen, veel te drukke omgeving daar, meestal gaat het goed. Maar eens moest er iets mis gaan, diverse scholen, winkelcentrum, woonwijken en ziekenhuis in de kleine omgeving. stom beleid.
Martijn (3-4-2012 om 16:04)
Kijk dat is nu ook een rot kruising om als fietser over te steken. de meeste automobilisten rijden daar door terwijl de fietsters voorang hebben. laat De wethouder Co Van Schaijk daar maar eens naar kijken. om die kruising veiliger te maken!!
Cookie-instellingen beheren