Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste vrouw dood gevonden

Toegevoegd: 04-04-2012, 05.05 uur - Update: 04-04-2012, 12.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de kreek nabij de Jan van Galenstraat in Terneuzen is woensdagmorgen vroeg een dode vrouw gevonden.

Het slachtoffer, een 66-jarige vrouw uit Terneuzen, werd al enkele uren vermist. Bij de kreek werd een rollator aangetroffen. Duikers van de brandweer zijn vervolgens gaan zoeken en troffen korte tijd later het lichaam van de vrouw aan. De vrouw bleek helaas al te zijn overleden.


De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan. Volgens een politiewoordvoerder wordt de toedracht onderzocht, maar er wordt op dit moment niet uitgegaan van een misdrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (4-4-2012 om 21:46)
Wat zielig om zo aan je eind te komen. Sterkte voor de nabestaanden.
John (4-4-2012 om 14:53)
Zo vlak voor Pasen! Laten we deze voor ons onbekende vrouw herdenken: niemand weet het waarom en wat zij heeft doorgemaakt. Sterkte aan al haar nabestaanden en dank aan de hulpverleners.
Lia (4-4-2012 om 13:08)
Wat een triest verhaal. Heel veel sterkte voor de nabestaanden!
Zeeuwsvlaamse (4-4-2012 om 10:42)
Sterkte aan familie en vrienden, met dit verlies.
Anoniempje (4-4-2012 om 10:25)
Sterkte aan alle nabestaanden! Waarom was de eerste melding van de drenkeling in de Bellamystraat? Kwestie van snel een team oproepen terwijl het juiste adres nog niet duidelijk was? Maar waarom dan zo specifiek met huisnummer?
Cookie-instellingen beheren