Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Jongen (14) gewond na botsing

Toegevoegd: 04-04-2012, 19.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Woensdagmorgen rond 11.30 uur is op de Singel in Vlissingen een 14-jarige jongen uit die plaats gewond geraakt. 


De jongen reed op een minibike en kwam in aanrijding met een personenauto. Hij liep hierbij een dubbele beenbreuk en een hersenschudding op en is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. 

De jongen krijgt een proces verbaal voor rijden zonder rijbewijs, zonder kenteken en verzekering. Rijden met een minibike is verboden op de openbare weg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
"slachtoffer'' (13-2-2013 om 14:30)
Dank u wel john die mensen weten niet wat ze moesten doen toen hun jong waren
John (7-2-2013 om 09:06)
Ik heb jaren geleden ook verschillende minibikes aan mijn jongens gegeven en die hebben ook ongelukjes gehad, maar wel de tijd van hun leven! Daarna brommers en nu auto's. Zijn hierdoor bewust voorzichtig geworden! Wordt maar gauw weer beter knul! en laat iedereen maar l.llen.
Anoniempje (7-2-2013 om 08:44)
@slachtoffer als jij werkelijk het slachtoffer ben knap dat je met een hersenschudding nu al achter de pc of wat dan ook zit dan is je hersenschudding niet zo erg want dan laat je dat wel ik speek uit ervaring een hersenschudding kan je geen licht verdragen zowat
"slachtoffer" (6-2-2013 om 14:51)
Danku wel dat u zo over me denkt kooop er zelf 1 en begin er op te rijden dan
X (7-4-2012 om 22:28)
De minibike is inderdaad in beslag genomen. ik vind het altijd raar dat mensen zoveel commentaar hebben terwijl ze de context van de gebeurtenis niet weten
Buurtbewoner#2 (5-4-2012 om 17:24)
Ik heb begrepen dat de vriendjes van het " slachtoffer " er gelijk met de minibike/pitbike vandoor zijn gegaan.. dus ik denk niet dat het mogelijk was om het in beslag te nemen.
Cookie-instellingen beheren