Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Weer voortvluchtige Brit aangehouden

Toegevoegd: 05-04-2012, 14.08 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Amsterdam is woensdag een Britse topcrimineel opgepakt. Eerder werd in West-Brabant al een andere Brit opgepakt. Die zaak werd mede geleid door de Zeeuwse politie.
 
Het gaat om de 26-jarige Kirk Bradley uit Liverpool. Hij brak in juli vorig jaar tijdens een transport van de gevangenis naar de rechtbank uit. Zijn 26-jarige compagnon Tony Downes ging er toen ook vandoor. Het transport werd klemgereden en de twee werden bevrijd. Bradley werd bij verstek veroordeeld tot levenslang.
 
De twee vluchtten klaarblijkelijk naar Nederland. Downes werd namelijk dit jaar gesignaleerd op een vakantiepark op Schouwen-Duiveland. Hij werd gevolgd en kon op 9 maart worden aangehouden op een camping in Hoogerheide. Zijn aanhouding, die net als die van Bradley werd uitgevoerd door een arrestatieteam, werd mede gecoördineerd door de Zeeuwse politie.


Zie ook:
- Arrestatieteam houdt topcrimineel aan (21-03-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (5-4-2012 om 17:34)
Van deze aanhoudingen moeten we veel meer hebben. Het kan de staatskas vullen zodat we op den duur nog een welvarend land worden.Plukken die handel.
Cookie-instellingen beheren