Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 155 km

Politie zoekt getuigen ongeval Tractaatweg Terneuzen

Toegevoegd: 10-04-2005, 23.19 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Zaterdagavond rond 23.15 uur vond er op de Tractaatweg in Terneuzen een ongeval plaats waarbij een personenauto zwaar beschadigd raakte.

Een 20-jarige automobiliste uit Antwerpen reed over de Tractaatweg vanuit Terneuzen gaande in de richting van Axel. Toen uit tegengestelde richting een auto verkeer ging inhalen moest de 20-jarige vrouw naar rechts uitwijken om een frontale aanrijding te voorkomen.

Haar auto raakte in de rechterberm en begon te slippen. Vervolgens botste de ze tegen een boom, draaide en botste tegen een andere boom. De auto raakte aan de gehele voorzijde en rechterzijde zwaar beschadigd. De inhalende auto reed na het ongeval door.

De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval. Zij kunnen zich melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren