Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Inbeslagname auto dronken man

Toegevoegd: 05-04-2012, 15.14 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Donderdagochtend is een 43-jarige automobilist uit Terneuzen op de Van der Peijlstraat in Terneuzen betrapt op het rijden onder invloed. Zijn auto is in beslag genomen.

Uit ademanalyse bleek rond 10.55 uur dat de man ongeveer 2,7 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat het rijbewijs wat de man toonde sinds 3 jaar ongeldig was verklaard. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn (ongeldige) rijbewijs is ingevorderd.


Omdat het niet de eerste keer was dat de man onder invloed van alcohol en zonder geldig rijbewijs reed is ook zijn auto in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lodewijk (6-4-2012 om 08:05)
Eindelijk is een goede oplossing Bij iedere dronke lap een flinke boeten ook de auto in beslag nemen en deze bij de domeinen verkopen Goed voor de tekorten bij de politie en andere instantie s
Do you know ? (6-4-2012 om 04:32)
Waarom heeft het zover kunnen komen ? omdat de drankverslaafden blijkbaar alles maar mogen en er altijd met een straf als een lachertje vanafkomen. mogren koopt hij toch weer een sloopauto van 100 eurie en dan is hij gewoon weer terug en lacht justitie dus WEER in haar gezicht uit.
Ternneuzenaar (5-4-2012 om 22:06)
Niet voor niets zijn rijbewijs al jaren kwijt dus, verplicht AA-cursus laten volgen.
Cookie-instellingen beheren