Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Meisje mishandeld door groep jongens

Toegevoegd: 05-04-2012, 20.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ABTSKERKE - Een 17-jarige meisje uit de gemeente Borsele is donderdag mishandeld door drie jongens. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. 

De mishandeling vond rond 12.00 uur plaats op de Bimmelsweg in 's Heer Abtskerke. Het meisje was op de fiets onderweg naar Goes toen ze op de Bimmelsweg, net buiten Heinkenszand, door de drie jongens werd mishandeld en bedreigd met een scherp voorwerp. Ze trapten tegen haar fiets en dwongen haar om te stoppen. Hierna is ze geschopt en geslagen.
 
Omdat er iemand aan kwam uit de richting Heinkenszand stopten de jongens en fietsten ze door in de richting van Goes. De politie is dringend op zoek naar deze persoon.  


Het signalement van de jongens luidt:
- Dader 1: Blank, 17/18 jaar, donker haar (stekels), donkere korte jas, spijkerbroek, zwarte Eastpack rugzak.
- Dader 2: Kort blond haar, 17/18 jaar, donker kort jack, spijkerbroek, zwarte Eastpak rugzak.
- Dader 3: Blond steil haar, 17/18 jaar, donker jack, G-star spijkerbroek met plaatje achterop, blauwe Eastpack rugzak  

Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (6-4-2012 om 11:31)
Hopelijk lezen deze 3 knapen [ of 1 van de 3] deze reacties en bezinnen ze zich op hun daad [ of misschien wel daden !] Wat b ezielt deze jongens om een meisje [ of al was het een jongen geweest...] zo te be - en mishandelen??!! Wat moet er van jullie terecht komen.. opvoedingsgesticht of Torentijd
Ikke (6-4-2012 om 09:56)
Kom op heren. als jullie je zo "stoer" kunnen gedragen moet je nu ook stoer zijn en jezelf melden.
Vincent (6-4-2012 om 09:10)
Lijkt me niet moeilijk om deze jongetjes te pakken, vermoedelijk fietsen ze elke dag de zelfde route met de zelfde groep. Hard aanpakken deze schoften, meisje durft straks niet meer naar school te fietsen.
Slof (6-4-2012 om 08:57)
Heel veel sterkte voor het slachtoffer. De daders krijgen in Middelburg straf opgelegd en als er dan weer een geitenwollensokkenadvocaat met hun in hoger beroep gaat is de kans weer groot dat ze worden vrijgesproken. Dat zou jammer heel zijn
Dre (6-4-2012 om 08:42)
Wat een laffe daad, kunnen ze wel met drie man tegen een meisje. Ik hoop dat ze snel herkend worden en flink beboet worden, maar hoogstwaarschijnlijk is boete die ze krijgen vele malen zachter dan de boete die het meisje heeft gekregen, namelijk angst voor het leven.
AB (5-4-2012 om 23:09)
Weet natuurlijk niet wat de aanleiding was voor de mishandeling van het meisje, maar het is natuurlijk zeer ongepast om als 3 jongens een meisje te mishandelen.Hopelijk worden ze gepakt en krijgen ze flinke straf.
Cookie-instellingen beheren