Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Doorzoeking vanwege nepwapen

Toegevoegd: 06-04-2012, 14.04 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De doorzoeking die gisteren in Hulst plaatsvond had te maken met verboden wapenbezit. Dat heeft de politie nu bekend gemaakt.

Wat er precies aan de hand was in de Frans van Waesberghestraat was lange tijd onduidelijk. De politie hulde zich sinds donderdagmiddag in stilzwijgen over de doorzoeking die plaatsvond in een pand aan de straat.


De politie heeft nu uit de doeken gedaan wat er aan de hand was. Agenten zagen zondag op het Princebolwerk in Hulst een auto onbeheerd staan die niet was afgesloten. Om de eigenaar van het voertuig te kunnen achterhalen doorzochten ze de auto en stuitten daarbij op een nepwapen.

Onder leiding van de rechter-commissaris is donderdag een huiszoeking gedaan in de woning van de verdachte. Daar is rond 13.15 uur een 34-jarige man aangehouden. Hij is in verzekering gesteld. 
 
Zie ook:
- Politie doet onderzoek in pand Hulst (05-04-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janneke (8-4-2012 om 10:53)
Ja die persoon van die auto had vast een speelgoed cowbow wapen... En daarvoor nog in verzekering gegaan ook... Tssss echt gek van de politie hoor...
Mart (8-4-2012 om 01:51)
Politie had weer wat tijd over natuurlijk.. Slaat weer nergens op dit
Ron (6-4-2012 om 23:50)
Is wel erg overdreven van politie vind ik, doorzoeken een onbeheerde auto treffen een nepwapen aan en beginnen meteen met huiszoeking. Zou het kunnen zijn dat die persoon van deze auto kinderen heeft die net als ik vroeger cowboytje spelen ? Waar is de politie als het echt nodig is ?
Cookie-instellingen beheren