Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Ernstig ongeluk A58 Lewedorp

Toegevoegd: 08-04-2012, 04.05 uur - Update: 08-04-2012, 12.58 uur
Door: Roland de Jong
LEWEDORP - Op de A58 is vannacht ter hoogte van Lewedorp een ernstig verkeersongeval gebeurd. 


Het ongeluk gebeurde even voor twee uur 's nachts ter hoogte van hectometerpaaltje 159,8 tussen Arnemuiden en Heinkenszand op de rijbaan richting Goes. Een 22-jarige automobilist uit Zoetermeer reed over de A58 komende uit de richting van Vlissingen. Door onbekende oorzaak raakte de auto in de berm en sloeg over de kop. Hierna rolde de auto nog tientallen meters door.

De bestuurder van de auto is door de brandweer uit zijn auto gehaald en met onbekende letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Van hem is bloed afgenomen om te onderzoeken of hij onder invloed van alcohol reed. Zijn bijrijdster, een 21-jarige vrouw uit Dordrecht lag enkele meters bij de auto vandaan. Zij is bij het ongeval vermoedelijk uit het voertuig geslingerd. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

De helikopter landde op de snelweg. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De A58 was enige tijd deels afgesloten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. (10-4-2012 om 16:11)
Oordeel niet voordat je het gehele verhaal kent! toevallig weet ik dat ze beide hun gordel aan hadden ! dus dat!
Iemand (10-4-2012 om 09:42)
Jammer dat mensen gelijk hun conclusies alweer klaar hebben alsof ze erbij waren. Ooit gehoord dat ookal je je gordel aan hebt met zo,n klap er echt wel uitgeslingerd kan worden. Enja de weg is breed genoeg maar als je niks weet speculeer dan niet... Zonder dat gespeculeer is het al erg genoeg!!
Marina (9-4-2012 om 11:34)
Veel geluk gehad, uit de auto geslingerd, betekent weer geen gordel aangehad. In de berm terecht komen, niet opgelet, denk dat de weg toch wel breed genoeg is. Beterschap aan beiden.
Marijke (8-4-2012 om 17:44)
Misschien te hard gereden en andere dingen aan het doen i.p.v. op de weg letten. Had de vrouw geen gordels om?
Anoniem (8-4-2012 om 09:24)
Veel sterkte!
Cookie-instellingen beheren