Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 26 km

Ernstig ongeluk Zeedijk Hansweert

Toegevoegd: 09-04-2012, 22.14 uur - Update: 10-04-2012, 08.54 uur
Door: Roland de Jong
HANSWEERT - Op de Zeedijk zijn maandagavond twee mensen gewond geraakt bij een ernstig verkeersongeluk.

Door nog onbekende oorzaak vloog rond 20.30 uur een personenauto uit een bocht, belandde in een sloot, werd gelanceerd en belandde een flink stuk verder op zijn kop op een akker. In de auto zaten twee mensen, een 62-jarige man en een 59-jarige vrouw. Zij zijn beiden afkomstig uit de gemeente Borsele. Bij aankomst van de politie was de man niet aanspreekbaar en de vrouw nauwelijks.


Er werden drie ambulances ingezet. Er werd ook een traumateam uit Rotterdam opgeroepen, maar dit werd niet meer ingezet. De brandweer werd opgeroepen omdat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. Niemand zat ernstig bekneld. De brandweer heeft wel geassisteerd bij het overbrengen van de slachtoffers van de akker naar de andere zijde van de sloot. De twee slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis met de ambulance.

Een arts heeft bloed geprikt bij de man om uit te sluiten of de man gedronken had ten tijde van de autorit. Hier wordt nog onderzoek naar gedaan bij het Nederlands Forensisch Instituut. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse heeft op de plaats van het ongeval een onderzoek ingesteld. De resultaten van dit onderzoek zijn nog niet bekend. De weg was vanwege het ongeluk worden afgesloten. De politie zorgde voor een omleiding.

Er zijn door de agenten ter plaatse twee getuigen gehoord die de auto even tevoren hebben zien rijden. De slachtoffers van het ongeluk liggen nog in het ziekenhuis.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B (10-4-2012 om 17:34)
Ik ben het helemaal met A eens! denk voortaan even aan je medemens voordat je reageert?!
A (10-4-2012 om 12:22)
De beste stuurlui.. Olie op het wegdek, schrikreactie door een dier op de weg, technisch mankement aan de auto, Ook dat kunnen oorzaken zijn van uit de bocht vliegen. Denk allereerst aan deze mensen die zwaargewond in het ziekenhuis liggen , veel sterkte en beterschap voor hen en hun familie !
Analist (10-4-2012 om 01:14)
Volgens mij is dat een 60 km weg..... Toch ? ....... "vloog uit een bocht, belandde in een sloot, werd gelanceerd en belandde een flink stuk verder op zijn kop op een akker". Uhhhh .... uit de bocht, gelanceerd, een flink stuk verder ..... tja, duidelijk een gavel van "door onbekende oorzaak".
Pietje (10-4-2012 om 00:36)
Het moest er eens van komen daar in de bochten waar niemand je ziet aankomen! Ik vind het een levensgevaarlijke weg waar 60 mag waar 100 wordt gereden. Neem hier een voorbeeld aan!
V (9-4-2012 om 23:05)
Die moet wel te hard gereden hebben, heb al veel auto,s in sloot zien liggen. nog nooit een op het weiland aan de andere kant van de sloot. je kan met max 80 door die bocht. raad zelf maar hoe hard het is gegaan. en nog geluk dat er geen fietser reed.
Cookie-instellingen beheren