Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Man brengt Hitler-groet aan politie

Toegevoegd: 10-04-2012, 08.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Omstreeks 23.30 uur reden twee agenten van de Zeeuwse politie over de Stationsstraat in Middelburg. Ter hoogte van de brug zagen zij een man naar hen kijken en vervolgens de Hitlergroet naar de agenten brengen.

De agenten zijn gestopt en hebben de man gevraagd waarom hij dit deed. Hierop vond de 29-jarige Middelburger het nodig om nogmaals het gebaar te maken.


De agenten hebben deze man vervolgens een bekeuring gegeven voor belediging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Christoffel (15-4-2012 om 15:31)
Een hiltergroet is geen belediging maar een mening, hoewel het wel een zeer kwalijke is die kwetsend is voor velen. Overigens is een middelvinger opsteken wel een belediging.
Peter (14-4-2012 om 15:42)
Hee japie! Ik heb het ontstaan van de 2de wereldoorlog en de jodenvervolging bestudeerd. En zal het nooit begrijpen hoe ver mensen soms gaan. Maar je moet realistisch blijven, zo'n rukker weet niet wat hij doet, Een mongool geef je ook geen dreun omdat hij kwijlt. Ze kunnen er beide niets aan doen.
Historie (12-4-2012 om 19:41)
@Morco M@r had het helegaar niet over vrij rondlopen in Marokko. Ze had het over "hier vrij rondlopen". Jij leeft toch hier? Dus profiteer jij van wat zij bedoelt. Ik stel voor dat jij in Marokko eens een hitlergroet gaat maken naar 2 agenten. Ik denk niet dat je er met een bekeuring vanaf komt.
Arno (12-4-2012 om 10:31)
Dat vind ik niet kunnen
M@r (12-4-2012 om 08:11)
@ Morco: Als jij niet snapt dat jou eerdere opmerkingen behoorlijk kwetsend kunnen zijn ; dan zegt dat wat over jou. Je laatste reactie ook. Denk daar maar eens over na. @ Wouter: Is het zo'n ramp dat mensen die daar waarde aan hechten jaarlijks even stil staan bij de gebeurtenissen van toen?
Morco (11-4-2012 om 17:26)
@ m@r, weet u wel aan welke kant marocco stond in de 2e wereldoorlog ? duidelijk niet ! lees eerst zelf eens een geschiedenisboek voordat u oordeeld en onzin uitkraamt en uwzelf totaal belachelijk maakt. overr hersens en opleiding gesproken. zeker teveel hollywood oorlogsfilms gekeken ?
Cookie-instellingen beheren