Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtauto gestolen Zierikzee

Toegevoegd: 10-04-2012, 19.18 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Vanaf een afgesloten bedrijfsterrein aan de Deltastraat in Zierikzee is tussen afgelopen zaterdag en vandaag een vrachtauto, met daarop een container geladen met bouwafval, weggenomen.


Met de auto is dwars door een hekwerk gereden dat nu over een lengte van enkele meters is vernield. Het betreft een DAF vrachtwagen met een haakarmsysteem om containers op te laden.

De waarde van de auto is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert (11-4-2012 om 14:11)
@letwelopmaarkanniks. Helemaal gelijk! Twitter en Facebook alle informatie over de vrachtwagen maar. Nu lees ik het bericht en denk...Kanikniksmee. Hoeven er ook geen 5 politieagenten op de zaak gezet te worden, die hoeven enkel en alleen maar info te lezen die binnenkomt. Nu brengt het niets.
LetWelOpMaarKanNiks (10-4-2012 om 23:38)
Ja,die vrachtwagens rijden er zat.Zet er nou eens een kenteken bij,kleur,staat er een firmanaam op?Etc.Wil wel rondkijken in het land waar ik dagelijks ben,maar zo heb t geen zin.Ik denk dat je nu in Polen kan zoeken.Succes!!En hopen dat eigenaar het voertuig terug krijgt.
Jan P (10-4-2012 om 21:12)
Het begint zo langzamerhand wel een beetje ziekelijk te worden!!!
Ed (10-4-2012 om 19:25)
Zou fijn zijn als er een foto van betreffende vrachtwagen geplaats zou worden want dan zouden er eventuele getuigen kunnen reageren waar ze de vrachtwagen gezien zouden hebben.
Cookie-instellingen beheren